Tata me je tukao što sam izgubila polufinale Vimbldona: Novi detalji potresne ispovesti srpske teniserke!

Novi detalji iz knjige Jelene Dokić nastavljaju da opisuju njen sportski put u kojem je trpela nasilje u porodici

  • 6

Nastavlja se saga nekadašnje teniserke Jelene Dokić  ( bila 4. na svetu) koja je izdala knjigu o tome kako ju je otac maltretirao i zlostavljao da bi postala najbolja.

>>> AKO NE POBEDIŠ, NE DOLAZI MI KUĆI: Bolesne ambicije roditelja da im deca budu sportisti uništavaju porodice! (VIDEO)

Ovoga puta Jelena navodi da je čak tukao jer je izgubila polufinale Gren Slema

- Sve je počelo bukvalno prvog dana kada sam uzela reket u ruke i vremenom je gubio kontrolu. Posle poraza u polufinalu Vimbldona od Lindzi Devenport potpuno je poludeo.

>>> JEZIVO PRIZNANJE JELENE DOKIĆ: Otac me je nazivao kur*om i tukao sve dok se ne bih onesvestila!

- Udarao me je, vređao… Kada sam konačno pronašla telefon, rekao mi je da sam maloletnica od 17 godina i da se ne vraćam u hotel u kojem je bila cela moja porodica. Spavala sam u svlačionici Vimbldona dok agenti nekih igrača nisu kontaktirali mog menadžera koji me je poveo sa sobom", napisala je Jele

Ona je istakla da je konstnanto trpela udarce, čupanje, vređanje, čak i pljuvanje. Njen otac sada živi u Srbiji i ne želi da komentariše ono što piše u knjizi, dok dokićeva navodi da je njegovo ponašanje imalo veliki uticaj na čitav njen život.

- Psihološko nasilje koje sam trpela me je pogađalo. Kada imate 11, 12 ili 13 godine, takav život može biti izuzetno težak - dodala je Dokićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jontra

    13. novembar 2017 | 20:24

    Koliko vidim dok te je matori drzao pod kontrolom bila si vrhunska sportiskinja a pogledaj se sad (od kad si otisla od tate)...propala!!!Tako da.....

  • ))

    13. novembar 2017 | 21:20

    Kakav je on otac da ga i ne pogledaš samo ga tvoje pare za imale sramota

  • nibrS

    14. novembar 2017 | 19:52

    Samo jedno pitanje... Gdje si bila a gdje si sad? Pametnom dosta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA