≫ 

Đoković i zvanično propušta početak sezone: Ne igra ni u Dohi, još se bori sa ozbiljnim bolom u laktu

Srpski teniser je prethodno u petak objavio da se povlači sa Mubadala egzibicionog turnira u Abu Dabiju

  • 8

Srpski teniser Novak Đoković prinuđen je da odustane od turnira u Dohi, koji zvanično počinje prvog januara, s obzirom na to da i dalje oseća bolove u laktu.

Novakov lični doktor već stigao u Emirate, ostali igrači u neverici zbog povlačenja Đokovića: Delovao je tako samouvereno!

Đoković je u petak objavio da se povlači sa Mubadala egzibicionog turnira u Abu Dabiju i bilo je očekivano da ga neće biti ni na prvom zvaničnom takmičenju u sezoni.

- Situacija sa laktom, nažalost, nije se promenila. I dalje osećam bol. Zato sam prinuđen da odustanem od takmičenja na ATP turniru u Dohi, koji je prošle godine proglašen za najbolji turnir iz serije 250. Žao mi je što neću biti u prilici da igram pred svojim navijačima u Kataru, odakle imam lepe uspomene - saopštio je Novak.

Foto: Tanjug/AP

- Pamtim mnoge mečeve, poput finala prošle godine protiv Endija Mareja. Atmosfera na stadionu je odlična, a organizacija je na najvišem nivou. Sve će mi to nedostajati. Međutim, posle detaljnih konsultacija sa lekarima, odlučili smo da je najbolje da nastavim sa terapijama i tretmanima lakta - dodao je.

Đoković kaže da će sa turnirima krenuti tek kada bude 100 odsto spreman da igram u punom intenzitetu.

- Nadam se da će to uskoro da se dogodi. Želeo bih i da se zahvalim svima na strpljenju i razumevanju - poručio je srpski teniser.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    30. decembar 2017 | 10:59

    Ovaj kao spanska serija.Zavrsi karijeru.Sve ce biti ok.

  • Nidza

    30. decembar 2017 | 15:44

    Sinak, glavu gore, stegni srce i reci ponosno; ja sam završio sa profesionalnim bavljenjem tenisom! Bio si na vrhu, takvog te pamtimo, a i one ale, belosvetske, koje se hrane tvojim padom.

  • nostro

    30. decembar 2017 | 09:05

    najedi se patlidzana...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA