≫ 

Đoković završio posao sa Dimitrovim, odmoriće dva sata, pa na Raonića za polufinale!

Srpski teniser savladao Bugarina u meču koji je trajao dva dana, Kanađanin ga čeka u večernjim satima u Sinsinatiju

  • 7

Novak Đoković je korak bliže trofeju koji nikada nije osvojio, jedini koji mu nedostaje u kolekciji - pehar Sinsinatija sada je "na vidiku" posle plasmana Srbina u četvrtfinale nakon trijumfa nad Bugarinom Dimitrovim 2:1 (2:6, 6:3, 6:4).

Ovo je samo prvi deo Đokovićevog "programa" za petak pošto ga za otprilike dva sata čeka četvrtfinalni duel sa Kanađaninom Milošem Raonićem, svakako svežijim za ovaj sudar.

Ono što je najvažnije, Novak je bez prevelikog utroška energije rešio pitanje pobednika, sačuvao je brejk prednosti koji je stekao dan ranije, pa će odmoran sačekati novi izazov.

Sinsinati će sobiti novog šampiona, Bugarin je svrgnut sa trona na koji se popeo u prethodnom izdanju, ali sada je Novak ponovo tu, spreman da ide do samog kraja i uzme ono što mu pripada.

Videlo se odmah kako je meč nastavljen da je Novak maksimalno fokusiran, čvrsto rešen da završio posao sa Dimitrovim bez trzavica, fantastično je servirao, tako da Bugarin nije imao ama baš nikakve šanse da režira preokret.

Do meča sa Raonićem Noletu preostaje da se relaksira i sačeka meč sedmostrukog šampiona Sinsinatija Rodžera Federera i Leonarda Majera, pa da ponovo uzme reket u ruke i suprotstavi se Raoniću.

Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pink panter

    17. avgust 2018 | 20:13

    Da je federer u pitanju dali bi mu i dva dana pauze.ovo nije Sport

  • Djidji

    17. avgust 2018 | 20:53

    Do sada nije bilo 2 sata pauze do drugog meca . Samo srbina zezaju.

  • SHONE CZ

    18. avgust 2018 | 00:42

    Zna li neko kada Nole igra i gde ima prenos ili će kiša ovoga puta pomoći našem najboljem induvidualnom sportisti? Samo napred Nole, mi smo uz tebe sve vreme a ja sam verovao da ćeš se opet popeti na tron!!! Hvala unapred...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA