≫ 

Teniserka skinula majicu usred meča, pa kažnjena zbog kršenja "etičkog koda"! (VIDEO)

Francuskinja je u neverici slušala odluku sudije

  • 6

Francuska teniserka Aliz Korne poražena je od Džoane Larson sa 2:1 na startu US opena. Ipak, rezultat ovog susreta ostaće u drugom planu jer je veliku prašinu podiglo presvlačenje Francuskinje zbog kojeg je kažnjena.

>>> Krajinović predao na startu US opena, Ebden ide dalje

Visoke temperature na Otvorenom prvenstvu Sjedinjenih Države prave probleme brojnim teniserima. Tako je tokom meča koji je Đoković igrao sa Martonom Frušovičem, sudija proglasio deset minuta pauze tokom koje su teniseri bili u ledenom djakuziju.

Sa druge strane, u meču dama, Kornet je na teren u drugom setu, izašla sa majcom koju je obukla naopako pa je hitno morala da opremu dovede u red. Brzo je skinula gornji deo i za manje od 15 sekundi bila spremna da nastavi sa igrom.

Kvota da će Novak Đoković osvojiti US open je 3,50, a da će igrati u finalu 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za osvajača US opena

Međutim, iako je ispod majce imala sportski brus, opemenuta je i kažnjena od strane sudije zbog "kršenja etičkog koda". Besna teniserka mogla je samo u neverici da maše rukama, i pita u čemu je problem.

Brojne sportistkinje pružile su podršku Francuskinji uz komentare  da Federer, Nadal, Đokoviću bez problema mogu da presvlače majce i ostanu goli tokom meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Jova

    29. avgust 2018 | 12:22

    Zašto je kažnjena, muškarci to rade ladno i godinama. Što su žene u ovom slučaju neravnopravne. Nošta nije ni pokazala. Pa u publici su bile slobodnije pa što ih nisu kaznili. Nisu trebali da ih puste na stadion.

  • Bob

    29. avgust 2018 | 12:27

    Stvarno mnogo glupo , atleticarke su sve tako obucene.

  • Kodiaq

    29. avgust 2018 | 11:36

    Steta sto je imala brus

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA