TRANSFERI ZA 16. AVGUST: Bolta zovu u Čempionšip, Juventus doveo Matuidija, Milan pozajmljuje Baku

Pogledajte koji su transferi i tračevi obeležili ovaj avgustovski dan

  • 1

Tranfser pijaca za sredu 16. avgust bila je veoma zanimljiva, a na njoj se našao i najbolji atletičar svih vremena.

Poznato je da je Jusein Bolt veliki ljubitelj fudbala i da je igrao na nekoliko humanitarnih i revijalnih mečeva. Iako je fan Junajteda u Barton Albionu imaju drugačiju ideju, žele da daju šansu Jamajčaninu da se dokaže.

- Naš trener Najdžel Klaf bi mu pružio šansu da pokaže šta zna. Ukoliko pokaže entuzijazam i posvećenost ko zna dokle bi Usein mogao da dogura - izjavio je predsednik Ben Robinson.

Bivši igrač Totenhema i Svonsija, Gulfi Sigurdson novo je pojačanje Evertona. Ronald Kuman je prezadovoljan realizovanim transferom.

Francuski reprezentativac Blez Matuidi stigao je u Torino na lekarske preglede posle kojih bi trebalo da potpiše ugovor sa Juventusom vredan 20 miliona evra.

Borusija Dortmund potpisala je ugovor sa Džeremijem Toljanom iz Hofenhajma, dok će u suprotnom smeru na pozajmicu 19.godišnji Feliks Paskal.

Španski napadač Hoselu novi je član Njukasla.

Za dva miliona evra Ajaks je iz Herenvena doveo Denisa Jonsena.

Kolumbijac Hose Iskijerda prešao je iz Briža u Brajton za 15 miliona.

Srpski fudbaler Saša Lukić predstavljen je kao novo pojačanje Levantea.

- Spreman sam da debitujem već u prvom kolu - rekao je Lukić na promociji.

Kevin Prins Boateng ponovo u Nemačkoj, ovog puta kao igrač Ajntrahta iz Frankfurta.

Kolumbijski napadač Karlos Baka nova je uzdanica Viljareala.

U zamenu za Hoselua koji je napustio klub i prešao u Njukasl, Stouk je iz Pari Sen Žermena na pozajmicu doveo Hese Rodrigeza.

- Od trenutka kad mu je PSŽ stavio do znanja da će ga pustiti na pozajmicu, Hese je bio naša želja. Oduševljeni smo što je izabrao da pređe u Stouk. U Parizu nije imao baš najbolji period karijere, ali je i dalje mlad, željan da ostavi trag u Premijer ligi. Njegov pedigre govori sam za sebe, biće sjajno pojačanje za naš tim - rekao je Toni Skols, izvršni direktor Stouka.

Deportivo La Korunja mogla bi da dobije veliko pojačanje. Naime, Dijego Kosta nalazi se na pragu Rijazora gde bi trebalo da provede prvi deo sezone pre nego što potpiše za Atletiko Madrid.

Milan ne žali para u ovom prelaznom roku. Iako su do sada potrošili 200 miliona na pojačanja, spremaju ponudu za igrača Bajerna Artura Vidala.

Saga oko prelaska Usmana Dembelea i Filipea Kutinja u Barselonu ne prestaje. Igrači žele da na Kamp Nou ali pitaju se i Dortmund i Liverpul.

Nezadovoljstvo u Čelsiju ne jenjava posle prodaje Nemanje Matića Mančester Junajtedu, a da bi smirio strasti Roman Abramovič je spreman da izdvoji 60 miliona za levog beka Totenhema Danija Rouza.

Napadač Napolija Duvan Zapata zapalio je Istanbul. Bešiktaš i Fenerbahče vode pravi mali "rat" oko dovođenja sjajnog Kolimbijca.

Kapiten Sautemptona Virdžil van Dajk na meti je engleskih velikana, ali u Sautemptonu ne žele da se odreknu usluga 26. godišnjeg defanzivca.

Foto: freeimages.com/alfcb, Wikimedia

- Nije na prodaju i tu nema ništa lično. Njegova prodaja promenila bi sliku koju Sautempton želi da pošalje da kao klub ne naseda na ucene. Vrlo smo posvećeni odluci da ga ne pustimo i izguraćemo je do 1. septembra - rekao je predsednik Sautemtona Ralf Kruger.

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola želi da dovede Džonija Evansa iz Vest Bromvič Albiona. Međutim, već je odbijena ponuda Lestera i klub želi da ga zadrži.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloje Bubanja

    17. avgust 2017 | 07:28

    Juventus,iako znam da je real kraljevski klub,za mene ce juventus uvek biti najveci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA