LAV RASTRGAO ŽENU: Zavukao se kroz otvoren prozor na kolima i zgrabio je, a onda napao vozača! (VIDEO)

Posetioci parka imali su otvorene prozore na automobilu i lav je uspeo da se zavuče unutra i da ubije ženu, a vozača ozbiljno povredio

  • 13

Amerikanka u četrdesetim godinama ubijena je, a druga je osoba teško povređena nakon što ih je napao lav u parku lavova u Johanesburgu.

Pogledajte reakciju lava koji je prvi put u životu stao na travu (VIDEO)

Posetioci parka imali su otvorene prozore na automobilu i lav je uspeo da se zavuče unutra i da ubije ženu, a vozača ozbiljno povredio.

- Ovo nije česta pojava. Imamo mnogo znakova po parku koji upozoravaju da prozori uvek moraju da budu zatvoreni tokom vožnje parkom. Brošure u kojima to piše daju se svim posetiocima -  izjavio je saradnik voditelja parka Skot Simpson.

Lav koji je počinio napad je zatvoren, a povređeni muškarac je u kritičnom stanju.

A pogledajte kako sve lavovi mogu da opasni po okolinu:

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mala

    1. jun 2015 | 19:41

    Kreteni. Bila sam tamo vise od 10 puta i na kraj pameti mi nije padalo da otvaram prozor. Lavovi su bukvalno svuda oko kola. Lepo pise da se prozori ne otvaraju.

  • Suza

    1. jun 2015 | 20:35

    Nisu lavovi opasni po okolinu, opasni su ljudi. Zivotinje vise nemaju svoja stanista, pred istrebljenjem su. Samo budale svojim postupcima dovode i svoj i njihov zivot u opasnost. Kada sam gledala snimak, prelazak gnu antilipa, preko nabujale reke pune krokodila, manje ih je nastradalo od prirodnih neprijatelja, nego od ljudi koji su stajali na drugoj obali i tako im presekli put. Jadne, upadale su nazad u reku trudeci se da nadju drugi put, pri tom, niko od tih budala se nije setio da pomeri one silne dzipove.

  • Republika Srpska

    1. jun 2015 | 20:09

    Tako i treba Sta ce oni kod Lavova nedaju im mir neka ih sve Pojedu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA