Carnik je prišao "audiju" radi rutinske kontrole: Tada je video pravog pravcatog škorpiona i sledio se, a to je bio tek početak!

Vozač je uhapšen istog časa

  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u saradnji sa Upravom carina, na Graničnom prelazu Horgoš, zaplenili su automatski pištolj, prigušivač, dva okvira za municiju i 24 komada municije, saopštio je dans MUP.

Kako je spašeno srpsko blago: Šofer je prijavio misteriozni paket, a carinik mu u prtljažniku pronašao pravu riznicu antikviteta! (FOTO)

DŽIHADISTIČKA DROGA zaplenjena u Francuskoj: Nju upotrebljavaju borci u Siriji, kada je uzmu, postaju bezosećajne ubice!

Kako je navedeno, prilikom kontrole automobila "audi" stranih registarskih oznaka, na mobilnom skeneru carine otkriven je, ispod komandne table, pištolj "škorpion", prigušivač, municija i okviri za municiju.

Dodaje se da je po nalogu osnovnog javnog tužioca u Senti, protiv tridesetčetvorogodišnjeg državljanina Srbije podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA