FEST APLIKACIJA: Trejleri i filmska satnica na vašem telefonu!

Aplikacija je besplatna i možete je preuzeti skeniranjem koda na promo materijalima, ili je možete naći pod imenom FEST 2014 na Play store za Android (već dostupna) i App store za iOS uređaje (uskoro)

  • 0

Ove godine FEST iskustvo biće obogaćeno jednom novinom - mobilnom aplikacijom. Da bi olakšali gledaocima snalaženje u brojnim programima i vestima koje prate Festival, organizatori su osmislili aplikaciju na kojoj se mogu naći sve potrebne informacije, u svakom trenutku.

Pomoću aplikacije možete pristupiti kompletnom programu, pogledati sinopsis i trejler filma koji vas interesuje kao i termine projekcija.

Takođe, postoji opcija da film dodate na svoju listu, i na taj način napravite sopstveni program sa svim filmovima koje želite da pogledate, kao i da pročitate najnovije vesti koje se tiču festivala.

Aplikacija je besplatna i možete je preuzeti skeniranjem koda na promo materijalima, ili je možete naći pod imenom FEST 2014 na Play store za Android (već dostupna) i App store za iOS uređaje (uskoro).

Ulaznice su u prodaji od subote 1. februara na biletarnicama dvorana Sava centra, Doma omladine, Dvorane kulturnog centra, Bioskopa Fontana i Doma sindikata.

Od 1. do 7. februara važi popust od 10 odsto na komplete po terminskim linijama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA