SAD SE TRESU FAKULTETI: Učenica koja je pisala knjigu O SEKSU SA PROFESORIMA piše NASTAVAK KNJIGE!

U izdavačkoj kući koja stoji iza knjige Tamare Marinković nisu želeli da otkriju detalje o novom romanu bivše učenice Saobraćajno-tehničke škole

  • 8

Izdavač Tamare Marinković, bivše učenice Saobraćajno-tehničke škole koja je interesovanje javnosti probudila knjigom "Trofej", u kojoj veoma eksplicitno opisuje seksualne veze učenice sa profesorima, kaže za Telegraf da ona piše nastavak knjige.

SEKS SKANDAL TRESE SRBIJU: Učenica opisala kako je imala SEKS SA PROFESORIMA U SREDNJOJ ŠKOLI! (FOTO)

Na naše pitanje koja će biti tema knjige direktorka izdavačke kuće koja stoji iza ovog naslova ostala je misteriozna. Kada smo upitali da li će u nastavku pisati o seksu sa profesorima sa fakulteta, kroz smeh je odgovorila:

- Verovatno.

Ona nije želela da otkrije gde je Tamara sada nalazi, tvrdeći da je na moru i da u Beograd dolazi krajem avgusta.

Podsetimo,  direktor Saobraćajno-tehničke škole u Zemunu, koju je Tamara pohađala, rekao da da istraga treba da utvrdi da li je sve što je Tamara opisala bilo istina.

Foto: Foter.com / ImageLink Foto: Foter.com / ImageLink

NOVI DETALJI SEKS SKANDALA U ŠKOLI KOJI TRESE SRBIJU: Ministarstvo i inspekcija pokreću istragu?

- Kada je knjiga izašla, došao mi je jedan od naših profesora i rekao da ga je Markovićeva spopadala godinu dana i da ju je on odveo kod školskog psihologa, koji o ovom slučaju ne želi da se oglasi. Ne možete na osnovu jednog romana, moguće fikcije, tvrditi da se nešto zaista desilo -dodao je.

Najkontroverznije odlomke knjige možete pročitate ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goxi

    26. jul 2016 | 08:40

    Svaka cast za ovu devojku. Napravila je extra marketinski potez. Ovakvu reklamu da je platila najboljoj marketinskoj kuci ne bi dobila.

  • Zale

    26. jul 2016 | 09:44

    Nemozemo da tvrdimo, ali hvala Bogu mozemo da ispitamo i utvrdimo! Ako je ovo istina, devojka je stvarno kreten, ali zalim Boze kome cu dete da prepustim u skoli, kada se oni ne libe da sa maloletnom decom flertuju a kamo'li nesto vise!

  • Banja luka-hamburg

    27. jul 2016 | 13:35

    Ona je sama izabrala njen stil za uspjeh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA