Ada Ciganlija obeležava 60 godina postojanja

Ovaj jubilej biće obeležen nizom manifestacija i sportskih događaja

  • 0

Javno preduzeće "Ada Ciganlija" najavilo je da će povodom jubileja preduzeća - 60 godina od osnivanja, počev od danas, organizovati više besplatnih sadržaja, kao i kulturnih i muzičkih manifestacija.

Na ovim mestima na Adi je najmanja gužva: Možete i goli u vodu, niko vas neće videti

TAJNE DUBINA ADE CIGANLIJE: Svi se ovde kupate, a ne znate kakva sve "ČUDOVIŠTA" žive u njoj (FOTO) (VIDEO)

- Jedna od muzičkih manifestacija Bear garden traje do 30. jula. Sadržaće veoma bogat muzički program različitih izvođača kao i to da će posetioci moći da probaju preko 100 vrsta domaćih i stranih piva - navodi se u saopštenju.

Dečiji naučni kamp u organizaciji Centra za promociju nauke organizuje četvrti besplatni Dečji naučni kamp (DNK) na Adi Ciganliji. Ovogodišnji DNK, pod nazivom "Šta ćeš biti kad porasteš?", namenjen je deci od 9 do 14 godina, i traje od 10. do 21. jula na košarkaškim terenima na Adi Ciganliji.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Vaterpolo turnir Košutnjak open 2017, počeće danas i trajaće do 9. jula, a otvaranje je u 17 časova.

Biće organizovane i vaterpolo škole za decu plivače, uzrasta od 7 do 15 godina, koja će biti organizovana tokom ovog leta (jul, avgust) na istoj lokaciji.

JP "Ada Ciganlija" još jednom apeluje na sve posetioce da poštuju pravila ponašanja i upozorenja nadležnih službi kako ne bi došlo do neželjenih posledica, navodi se u saopštenju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA