Ranac i školski pribor za prvake Voždovca

Predsednik Opštine Aleksandar Savić prvog školskog dana posetiće OŠ "Branislav Nušić" u 18 časova

  • 1

Opština Voždovac je za sve đake prvake, njih 1738, pripremila lepe poklone: rančeve i pernice sa školskim priborom, koji će im biti uručeni 1. septembra.

Predsednik Opštine Aleksandar Savić prvog školskog dana posetiće OŠ "Branislav Nušić" (Zaplanjska 45) u 18 časova.

Đake prvake, ali i sve ostale učenike će ove školske godine dočekati renovirane i obnovljene škole koje su tokom raspusta, zahvaljujući opštini Voždovac, dobile nove učionice, sale, toalete i sigurna školska dvorišta.  Do sada su renovirane osnovne škole "Jajinci", "Veselin Masleša", "Branislav Nušić" , "Karađorđe", "Filip Filipović" i "Bora Stanković", a u narednom periodu, prema planu za 2017. godinu, biće uređeno još pet školskih i predškolskih ustanova.

Foto: Promo

Ove godine u OŠ "Jajinci" postavljena je nova i sanirana postojeća ograda oko školskog dvorišta, urađen potporni zid, asfaltirane su prilazne staze i postavljena rampa za učenike sa invaliditetom. OŠ "Branislav Nušić" dobila je novu ogradu, betonirane prilazne staze i stepenice, uređenu fasadu, a u narednom periodu pristupiće se rekonstrukciji dotrajale pasarele. U OŠ "Veselin Masleša" sanirani su toaleti, rekonstruisana školska kuhinja, mokri čvor i elektroinstalacija, a prilazne stepenice na ulazu u školu su rekonstruisane. Novu ogradu oko dvorišta dobila je i OŠ "Karađorđe", dok su u OŠ "Filip Filipović" sanirani svi toaleti i urađene podne obloge u holovima. U OŠ "Bora Stanković" urađen je plafon u glavnom holu, a od 1. septembra započeće se postavljanje nove ograde oko školskog dvorišta.

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vesna

    30. avgust 2017 | 09:31

    Svaka čast za Voždovac, gdin. Savić, a i gdin. Stojanović se baš bore za svoje sugrađane...sve pohvale.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA