≫ 

Kiša blokirala Beograd: Naselje Vojvode Vlahovića odsečeno od sveta, automobili i autobusi plivaju - haos je u celom gradu!

Današnja kiša potpuno je paralisala grad

  • 19

Beograd se od 15 časova nalazi u totalnom kolapsu zbog kiše i brojnih radova u centru grada koje su potpuno onemogućile normalno funkcionisanje. Najveće gužve su na prilazima centru grada iz pravca Brankovog mosta, a vozila gotovo da se ne miču. Naselje Vojvode Vlahovića je bukvalno odsečeno od sveta.

Buvljačko jezero na Novom Beogradu: Ni da se kupaš, ni da pecaš, a ni da ga neko ukloni (VIDEO)

Foto: Telegraf

Saobraćaj u Beogradu je proteklih nedelja usporen jer su zatvorene dve trake Brankovog mosta, kao i zbog radova na Slaviji i nekoliko lokacija u centru.

Najveća zagušenja su u vršnim terminima, od 16 do 19 časova, a današnja kiša potpuno je paralisala ceo grad. Samo na uključenje na most Gazela, iz Novog Beograda čeka se oko 20 minuta.

Kolona vozila dugačka je od pumpa Zmaj 1 i Zmaj 2, sve do Malog Mokrog Luga.

Vozačim savetujemo da bez preke potrebe ne sedaju u automobil.

Printksin: naxi.rs

U većini gradskih ulica voda je prekrila kolovoz tako da vozači ne vide udarne rupe na asfaltu, a brojni problemi mogu da nastanu zbog vlažnih kablova.

Printksin: naxi.rs

Kolone vozila nalaze se u bulevaru kralja Aleksandra, na Trgu Nikole Pašića kao i na Gazeli, u oba smera.

Printksin: naxi.rs

- Vozila stoje u samom centru grada, na svim mostovima u svim pravcima, kao i na Autokomandi. Svuda je opšti haos - poručili su iz "Žutog taksija".

Kolaps je i u naselju Vojvode Vlahovića. Automobili su zaglavljeni zbog velike bare koja se napravila zbog kiše koja pada sve vreme. Ranijih godina nije bilo ovakvih situacija, međutim, meštani su sada zabrinuti jer je put neprohodan.

- Taksisti su zaglavljeni u ulici već neko vreme, ne možemo doći do stranaka - rekli su nam iz "Gold" taksija.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    24. oktobar 2017 | 20:06

    Svakog dana gledam zgrade kako se zidaju na nekadasnjim kucama, gde su ziveli max 5 ljudi, a u buducim zgradama bice na stotine, a niko nije promenio kanalizacione cevi, cevi za vodu, niko i ne dodaje kontejnere za buduce stanare, polako Beograd propada, malo malo pa se pojavi klizište, gde ga nije bilo......i onda dzabe dozvola za gradnju kada samo pare uzimaju, a niko ne razmislja za budućnost!

  • xxx

    24. oktobar 2017 | 20:36

    Auuuu stvarno, u Beogradu. Pa i u drugiim gradovima su problemi od kiše, nego brinem da se vi beogradjani ne podavite...

  • Zoran

    24. oktobar 2017 | 21:10

    Svaki put kad padne jaca kisa V.Vlahovica je odseceno ali i nikne nekoliko zgrada kakva magija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA