Tinejdžerke čije su oči pune patnje, svoj bol prenele su na platno. Morate da vidite šta su uradile, a postoji mnogo jak razlog za to

Deo prikupljenog novca ide u humanitarne svrhe i namenjen je kupovinu rukavica i tople odeće za decu bez roditeljskog staranja i loše materijalne situacije iz Pirota

  • 0

Nakon izložbi "Slike za mir" Šafika Rafata i "Treba nam ljubaznost" Farhada Nurija, nevladina organizacija "Fondacija za izbeglice" nastavlja da podržava mlade talente iz izbegličke populacije.

Strah, suze, mrak i sećanje na svoj dom! Mladi migranti i deca kroz svoje slike izrazili ono što ih najviše "boli"

Ovog puta vas pozivamo na otvaranje izložbe "Ruke za rukavice" na kojoj će vam svoje radove izložiti tinejdžerke čiji su radovi nastali u prihvatnim centrima u Krnjači i Pirotu.

Otvaranje je u ponedeljak 18. decembra u 18 časova u kafiću "Meduza" (Gospodar Jevremova 6).

Slike će biti izložene do subote, 23. decembra, kada će izložena dela, kao i radovi nastali na kreativnim radionicama "Fondacije za izbeglice", moći da se kupe.

Deo prikupljenog novca ide u humanitarne svrhe i namenjen je kupovinu rukavica i tople odeće za decu bez roditeljskog staranja i loše materijalne situacije iz Pirota.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA