≫ 

Vi ste ludovali, a oni su se znojili: Komunalni radnici i ovu Novu godinu dočekali čisteći ulice (VIDEO)

Ispred Skupštine je organizovan doček, pa je logično da je tu bilo najviše ljudi

  • 10

Dok smo se mi sinoć provodili ispred Skupštine grada Beograda uz odličnu muziku i još bolju atmosferu, bilo je i onih koji su morali da rade. Radnici Javnog komunalnog preduzeća pobrinuli su se da naš grad izgleda čisto i prelepo.

SVE JE PRŠTALO I PUCALO VIŠE OD 5 MINUTA: Evo kako je izgledao spektakularan beogradski vatromet u ponoć (FOTO) (VIDEO)

Naime, sinoć je Beograd vrvio od turista koji su odlučili da novogodišnju noć provedu baš u našem gradu. Ispred Skupštine je organizovan doček, pa je i logično da je tu bilo najviše ljudi.

Ipak, bilo je i onih kojima nije do zabave. Novu godinu su proveli čisteći ulice, ali, kako kažu naši sagovornici, navikli su i nije im teško.

- Navikli smo da radimo svake Nove godine, moramo da se pobrinemo da sve bude čisto - rekli su ovi komunalni radnici koji su poželeli svima srećnu Novu godinu.

Pogledajte video: 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SBH

    1. januar 2018 | 18:44

    Svaka cast i sve pohvale. To su ljudio kai mi sto posteno zaradjuju svoju koru hljeba,a cestio im se znamo ismijavat i bjezat od njih. Treba njima plate povecat za 50% , al samo cistacima i skupljacima NE UPRAVI.

  • IvanZP

    1. januar 2018 | 23:42

    Nema veceg javasluka u nerada nego u gradskoj cistoci, samo ih vidis kako se zavlace po parkovima i skrovitim mestima da ne rade nista. I ovi sto prazne kontejnere su mastoviti, ili ih preskacu ili zatvore da ne moze u njih nista da se baci.

  • LIBERO

    1. januar 2018 | 18:04

    СВАКА ЧАСТ МОМЦИМА !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA