≫ 

PRAVDA STIGLA BAHATOG VOZAČA SA BRANKOVOG MOSTA: Evo koliku je kaznu dobio za vožnju u suprotnom smeru!

Radi provere, između ostalog, oduzet mu je i automobil

  • 36

Bahati vozač  S.O. (46) koji je skandaloznom vožnjom u suprotnom smeru na Brankovom mostu ugrozio bezbednost mnogih vozača i pri tome naišao da oštru osudu javnosti, dobio je odgovarajuću kaznu.

Jurio je "fordovim" terencem na Brankovom mostu, pogrešnom trakom, u suprotnom smeru! A onda je naleteo na autobus (VIDEO)

Sudija za prekršaje je suludom vozaču terenca odredio policijsko zadržavanje, a ni pri određivanju novčane kazne nije imao ni malo razumevanja za opasnu akrobaciju kojom je bahati vozač ugrozio živote nevinih ljudi, piše Informer.

Za vožnju u suprotnom smeru kažnjen je sa 179.000 dinara, uz 14 kaznenih poena i 8 meseci zabrane upravljanja motornim vozilima. Naravno, bahatom vozaču je radi provere oduzet i automobil.

Prema pisanju dnevnog lista Alo, vozač se kod sudije branio rečima da je "samo hteo da proveri a li će policija reagovati".

Vozač fordovog terenca izazvao je opštu uzbunu i paniku na Brankovom mostu, kada je u petak oko 18:30 sati sa Novog Beograda ušao na most u trake suprotnog smera.  Priveden je oko 2:30 časova kada se vraćao iz Pančeva.

Daljinac

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    24. februar 2018 | 22:07

    Da procitam nesto normalno Svaka cast za kaznu

  • DARKO 100%

    24. februar 2018 | 22:06

    Neca ga to verovatno mnogo uzdrmati,mozda baja zaradjuje hiljadu puta vise od te kazne,to je mala vakcina zbog javnosti da se ne potrese😃

  • Zis

    25. februar 2018 | 09:50

    Treba mu pocepati vozacku i zabraniti dozivotno da vozi !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA