≫ 

Beograd bio potpuno blokiran! Protesti zbog cene goriva zaustavili grad, alternativnih pravaca nije bilo (FOTO) (VIDEO)

Gužve su na skoro svim većim saobraćajnicama u gradu

  • 47

Protest zbog poskupljenja benzina, koji je zakazan za 17 časova, doveo je do zatvaranja pojedinih saobraćajnica u celom Beogradu. Petak, popodnevni špic, nervoza zbog vrućine i umora i protest, doveli su do stvaranja izuzetno velikih gužvi na skoro svim gradskim saobraćajnicama u glavnom gradu. Kako Telegraf saznaje, kod Sava centra stoji i Hitna pomoć zaglavljena, sa uključenom rotacijom.

Zbog goriva poskupele autobuske karte: Neki prevoznici već su podigli cene, proverite koliko je vaša trasa

- Plavi most je potpuno blokiran, ne može mu se prići ni sa jedne strane, Gazela je u pravcu ka Dušanovcu takođe blokirana, zaustavljen je automobil nasred mosta i nastao je haos - rekli su iz Žutog taksija.

Tramvajski saobraćaj je u Bulevaru oslobođenja u prekidu, sve stoji od "Franša" do Slavije, a ljudi masovno izlaze iz vozila i nastavljaju peške u oba smera. Ista je situacija i u Ulici Milentija Popovića.

Raskrsnica kod hotela "Hajat", Foto/Facebook: Jovana Jovanović Kulaš

Nekoliko desetina vozača parkiralo je svoje automobile nasred Slavije, odmah pored fontane, tako da se u ovom delu grada stvaraju velike gužve, navodi Blic. Tu je nekoliko saobraćajaca, koji pokušavaju da regulišu saobraćaj.

Oko Autokomande sve mili, stvorene su kolone u svim pravcima, a slična situacija je i na Gazeli, ali i kompletnom auto-putu od Tošinog bunara pa sve do Dušanovca.

Do starog dela grada je iz pravca Novog Beograda skoro nemoguće doći. Kilometarske su kolone ka Brankovom mostu.

Novobeogradska strana Brankovog mosta, Foto/Facebook: Jovana Jovanović Kulaš

Takođe, na opšte iznenađenje, velike gužve se stvaraju i na auto-putu u pravcu ka beogradskom aerodromu, a teško se prolazi i preko Pančevačkog mosta, pored Beogradskog sajma, Takovskom uzbrdo ka Skupštini Srbije...

- Pančevački most, Brankov most, Gazela, Kralja Milana, Kneza Miloša, Bulevar kralja Aleksandra, Takovska... Ma sve je danas u haosu, kako one ulice u kojima su svakog dana gužve, tako i ostale - rekli su iz Beogradskog taksija.

Zakrčenje na Novom Beogradu, Foto/Facebook: Jovana Jovanović Kulaš

VIDEO: Taksisti blokirali Nemanjinu ulicu u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrmot

    8. jun 2018 | 17:57

    Tako je!!!! Stop poskupljenju goriva!!

  • Bane

    8. jun 2018 | 18:23

    Ovi protesti su jadni i beznačajni jer će ih po pravilu biti sve manje , a i ako žele da protstvuju eto im parkovi i trgovi pa neka urlaju do sutra a mene da puste da vozim ,jer od toga živim.

  • Sonja

    8. jun 2018 | 18:42

    Oslobodite puteve jer na ovim vrucinama tesko ko moze da bude priseban,i da nebi doslo do sukoba.Manje vozite kola,vozite ih samo po prekoj potrebi, pa cete tako ustedeti na benzinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA