≫ 

Indijci snimaju film na ulicama i mostovima Beograda, svetske zvezde već stigle: Spisak zatvorenih ulica i izmenjenih trasa (VIDEO)

Na ulicama Beograda snima se indijski film "Kotigobba 3", zbog čega će linije GSP-a voziti izmenjenim trasama

  • 4

Mnogi Beograđani koji su u nedelju ujutru hteli da pređu preko mosta na Adi iznenadili su se kada su videli da je ovaj deo grada zatvoren za vozila GSP-a, a da se vozila preusmeravaju na alternativne pravce. Iako su svi odmah pomislili da su u pitanju ponovo neki radovi, saznali smo da je novi most zatvoren jer se na njemu snima indijski film.

Srpska prestonica narednih dana biće prava filmska scena, ali ovoga puta bolivudska. Na ulicama Beograda snima se indijski film "Kotigobba 3", zbog čega će pojedini delovi grada biti zatvoreni za saobraćaj, a linije GSP-a voziće izmenjenim trasama.

Indijski glumac Sudep Sanjev (44), poznat i kao "Kiccha Sudeep", glavna zvezda je ovog filmskog ostvarenja. Sudep i tim sleteli su u Beograd 16. juna, a strani mediji prenose da su imali veoma prijatnu dobrodošlicu.

Prizor za ponos: Gužva ispred Narodnog muzeja ne jenjava već 48 sati, redu se ne vidi kraj (FOTO)

Foto: Wikipedia/TeachAIDS

Oni su na aerodromu dočekani na tradicionalni način, sa pogačom i solju, prenosi Nju Indijan ekspres.

Film "Kotigobba 3", koji je napisao Sudep, rediteljski je debi Šive Karthik.

Pre nego što je krenuo za Beograd, zvezda filma poželeo je svom timu sreću na snimanju.

- "Kotigobba2" je bio divno iskustvo, a igranje Satije i Šive bilo je uzbudljivo. "Kotigobba 3" je na podijumu u Beogradu od 17. juna. Želim timu puno sreće, živeli - napisao je on na Tviteru.

Timu se posle nedelju dana pridružio i producent filma Surapa Babu.

- Ovo će biti dug raspored u Beogradu, u kojem ćemo snimati 30 dana na nekim izvanrednim lokacijama. Nakon toga ćemo se vratiti u Indiju na desetodnevnu pauzu, pa idemo za Maleziju. Snimanje ćemo završiti u Bangaloru - rekao je producent.

Na pitanje kada se očekuje projekcija filma, Babu je rekao da "njegov tim pokušava da snimi film, dok je datum objavljivanja na Bogu".

Sudep Sanjev je indijski glumac, filmski stvaralac i televizijski voditelj, poznat po svom radu u kanadskoj filmskoj umetnosti. Tri godine uzastopno osvojio je nagradu "Filmfare" za najboljeg glumca u Kanadi. Od 2013. godine vodi kanadsku verziju rijaliti šoua "Big Boss" na televiziji.

PROMENE NA BEOGRADSKIM ULICAMA

U saopštenju GSP-a navodi se da se zbog snimanja filma zatvara za saobraćaj Most na Adi (smer od Careve ćuprije ka Novom Beogradu), Bulevar Zorana Đinđića (između ul. Antifašističke borbe i Španskih boraca, oba smera), Marka Hristića (u oba smera) i Put za Kovilovo, od nedelje 01.07. do 06.07.2018. godine, a menja se i režim rada linija JGP-a.

U nedelju 01.07.2018. godine, u periodu od 07:00 do 17:00 časova, zatvara se Most na Adi, smer od Careve ćuprije ka Novom Beogradu i menja se režim vožnje sledećih linija 85, 89 i 94.

U ponedeljak 02.07.2018. godine, u periodu od 06:00 do 20:00 časova, zatvara se za saobraćaj Bulevar Zorana Đinđića na delu od ul. Antifašističke borbe do ul. Španskih boraca, u oba smera, menja se režim rada linija JGP-a 17 i 68. Celog dana će za saobraćaj biti zatvorena ul. Marka Hristića (srednja i leva saobraćajna traka) u smeru ka ul. Jurija Gagarina.

U utorak 03.07.2018. godine, celodnevno, zatvara se za saobraćaj ul. Marka Hristića, smer ka ul. Jurija Gagarina, kao i krajnja leva saobraćajna traka u smeru ka ul. Đorđa Stanojevića. Vozila sa linije 85 saobraćaće izmenjenom trasom.

U periodu od srede 04.07. do 06.07.2018. godine, celodnevno, zatvara se za saobraćaj Put za Kovilovo. Vozila sa linije 106 ići će izmenjenom trasom.

VIDEO: Da se istopiš: Ovi holivudski zavodnici su najbolje tate na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIJA

    1. jul 2018 | 12:24

    Mi nismo ljubazni prema nasima inace prema strancima da bi se dokazivali nekom tu nema boljih od nas.

  • Neko iz gomile

    1. jul 2018 | 11:54

    Ska tim pokazuje superiornost u egzibicijama sa kolima. Svaka cast srpskim kaskaderima, herojima iz senke.

  • ralan

    1. jul 2018 | 12:49

    MILIICA je pokidala voznju kolima bmw

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA