≫ 

Vozač autobusa pokrenuo rat na društvenim mrežama: Jednom rukom drži cigaretu, a drugom volan (FOTO)

Na društvenim mrežama jedni su stali na stranu osobe koja je fotografisala i osudila vozača, dok ga drugi smatraju cinkarošem

  • 13

Fotografije najrazličitijih propusta kako vozača, tako i putnika javnog gradskog prevoza ne prestaju da se šire Internetom, a proteklih dana na Tviteru se povela rasprava o prizoru koji je zatekao korisnike SP "Lasta".

130 vlasnika automobila ovog jutra nisu znali gde im je vozilo (FOTO)

Uz pitanje da li je vozačima autobusa dozvoljeno da puše dok voze, jedan tviteraš obratio se gradskim organima i "Beokom servisu" sugerišući na stanje koje je zatekao u glavnom gradu.

Naime, fotografije koje je objavio jasno prikazuju otvoren prozor autobusa iz kojeg izviruje vozačeva ruka sa zapaljenom cigaretom.

Iako je jasno da je pušenje zabranjeno u vozilima gradskog prevoza, brojni korisnici društvene mreže stali su na stranu vozača i čak okrivljujući autora fotografija za cinkarenje.

10 najiritantnijih poteza u saobraćaju: U ovim situacijama vozači i pešaci nas jednostavno izluđuju

Drugi "tabor" komentatora, pak, podsetio je da vozači imaju pauze na svakom terminusu, ističući kao čest slučaj i korišćenje mobilnih telefona u toku vožnje.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BM

    5. avgust 2018 | 18:59

    SP LASTA ostala je jedini predstavnik sasobraćajnih prevoznika u drumskom prevozu Republike Srbije.Radeći za platu od 300 -400 EU uz angažovanje ne retko i do 30-tak časova neprekidno,vozači su sigurno prinuđeni da krše neka od pravila. Pošto nisu u stanju da zavrbuju i ovo malo preostalog kadra pokreće se na "lov u mutnom". Neka,gospoda koja ima inicijativu pokuša da diskredituje neku privatnu firmu pa će u naj-boljem slučaju isprobati tvrdoću bejzbol palice.

  • Dule

    5. avgust 2018 | 19:00

    Bilo bi lepo da pocnu malo i druge da slikaju,u posti,banci,pekarama,prodavnicama itd svi imaju neke propuste u toku rada,otkacite se od vozaca autobusa vise

  • Tužibaba

    5. avgust 2018 | 20:15

    Ne mogu da verujem šta vi slikate?! 1000 drugih situacija ima a vama je bitno ovo. Idite malo u bolnicu, banku, poštu. ...Pitajte ljude koji imaju problem pa objavite toooo. Ovaj vozač nikome ništa nije uradio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA