Zorana Mihajlović se oglasila povodom prodaje akcija Energorpojekta

Pojedini mediji su preneli da je Dunav osiguranje ranije prodalo svoje akcije u Energorpojektu bez odobrenja Vlade Srbije

  • 2

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je danas da nema informacije o tome da li su neke državne firme prodavale svoje akcije u Energoprojektu bez obaveštavanja vlade, i dodaje da je to pitanje za Ministarstvo privrede.

Pušten u rad rekonstruisan deo pruge ka Baru: Vozovi sada idu i do 120 kilometara na sat!

- Nemam tu informaciju, Ministarstvo privrede bi tebalo da ima više informacija - rekla je Mihajlović odgovarajući na pitanja novinara.

Srbiji je, nastavila je, potrebna "jedna velika i jaka građevinska kompanija", a izrazila je uverenje da će se raditi na tome.

- Kompanija koja će imati svoju, modernu, opremu i zaposlene i koja će moći sve ove projekte vredne milijarde evra da realizuje. Da se pojavljuje na tenderima i to da radi - dodala je Mihajlović.

Pojedini mediji su preneli da je Dunav osiguranje ranije prodalo svoje akcije u Energorpojektu bez odobrenja Vlade Srbije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA