Licitacija gradskih vozila: Jedinstvena prilika da kupite automobil za 7.000 dinara!

Vozila se prodaju po principu "viđeno – kupljeno" i neće se primati nikakve reklamacije koje se odnose na kvalitet i karakteristike istih

  • 0

Grad Vranje objavio je oglas za prodaju osam putničkih automobila putem javnog nadmetanja, koje će biti održano 6. novembra od 12 časova u prostorijama sale lokalnog parlamenta.

NAJJAČI OGLAS ZA PRODAJU KOLA: Kad Bosanac prodaje "audi", zna tačno kako da namami kupce (FOTO)

Reč je o automobilima čija starost premašuje 10 godina, a prema navodima oglasa, ova motorna vozila nisu u voznom stanju i nisu registrovana.

Kao najstarija među njima je "opel ida" iz 1990. godine, a godina proizvodnje ostalih vozila datiraju od od 2002. do 2005. godine.

Najeftinije vozilo u ponudi je "zastava skala 55" iz 2004. godine. Sa pređenih 24.317 kilometara košta nešto više od 7.000 dinara, dok za istu marku i tip automobila ali iz 2005. godine, sa pređenih 32.217 kilometara treba izdvojiti skoro 39.500 dinara.

Foto: Milena Đorđević

Sa najvišom cenom označen je "citroen C5" iz 2005. godine iznosom od 252.551dinara.

U ponudi su još i "zastava koral" , dve "lade nive" i jedna "lada 112".

Vozila se prodaju po principu "viđeno – kupljeno" i neće se primati nikakve reklamacije koje se odnose na kvalitet i karakteristike istih, a uslov za licitiranje je uplata depozita u iznosu od 10 odsto početne vrednosti svakog vozila, koji će kupcima biti uračunat u cenu, dok će ostalima biti vraćen.

- Najpovoljniji kupac je dužan da u roku od pet dana od dana donošenja odluke o otuđenju pokretne imovine od strane Gradskog veća grada Vranja, zaključi ugovor o kupovini vozila i da prilikom zaključenja ugovora podnese dokaz o uplati izlicitirane cene. U slučaju da najpovoljniji kupac odustane od svoje ponude, ne zaključi ugovor ili ne uplati kupoprodajnu cenu u roku gubi pravo na povraćaj depozita - navodi se u tekstu oglasa.

Foto: Milena Đorđević

Svi zainteresovani vozila mogu da pogledaju na parkingu Gradske uprave svakog radnog dana i vikendom, od 10 do 14 časova uz prethodnu najavu na telefon lokalne samouprave.

Troškove PDV-a, troškove prenosa vlasništva, troškove transporta vozila, kao i ostale troškove kupoprodaje snosi kupac.

Ukoliko u prvom krugu ne uspe postupak otuđenja predmetnog vozila putem javnog nadmetanja, licitacija će biti ponovljena 14. novembra od 12 časova na istom metu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Jug media)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA