Užas kod Bašaida: Pokosio pešaka i pobegao kući, kako bi prao krv sa kola!

Slučajni prolaznici su na asfaltu videli tragove krvi i pored puta zatekli telo pregaženog čoveka sa vidnim povredama glave i tela

  • 4

Jedan muškarac je poginuo 9. jula oko tri sata ujutru dok se peške vraćao kući na lokalnom putu između Jankovog Mosta i Banatskog Dvora. Njega su bez ikakvih znakova života našli meštani Bašaida pored puta.

Teška saobraćajna nezgoda: Poginuo muškarac (33) kod Zrenjanina

Dunjaš je, kako "Alo" saznaje, sahranjen u utorak na lokalnom groblju u Bašaidu u prisustvu supruge, članova porodice i meštana.

Slučajni prolaznici su na asfaltu videli tragove krvi i pored puta zatekli telo pregaženog čoveka sa vidnim povredama glave i tela. Nekoliko metara dalje bila je lokva krvi. Hitnu pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.

Prolaznici su prijavili Dežurnoj službi policije u Zrenjaninu da na lokalnom putu leži nepoznat muškarac sa teškim povredama glave i tela.

- Na lice mesta izašla je ekipa Hitne pomoći, ali pregaženom čoveku nije bilo pomoći. Ležao je u velikoj lokvi krvi i nije davao nikakve znake života. Na glavi i telu je imao veoma teške povrede, zbog čega se pretpostavlja da je usled silovitog udarca automobila preminuo na mestu - navodi izvor blizak istrazi.

Uviđaj je pokazao da je na nesrećnog čoveka naleteo putnički automobil, najverovatnije zbog slabe vidljivosti. Ne zna se još kojom se brzinom kretao.

Na osnovu lične karte koja je nađena u džepu nastradalog utvrđeno je da je reč o Jožefu Dunjašu, sa mestom stanovanja u Bašaidu. Porodica ga je kasnije identifikovala.

Intenzivnom protragom policija je u Banatskom Dvoru u ulici Matije Gupca 10 u dvorištu zatekla Kristijana S. (25) dok je sa svog automobila "folksvagen" prao krv!

- Osumnjičenom je po odobrenju tužioca određeno zadržavanje do 48 sati u stanici policije. Protiv njega je podneta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je automobilom pregazio pešaka - kaže izvor.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA