Razjareni deda (70) iz Leskovca sekao i palicom izudarao muškarca (32) u sanitetskom vozilu!

Svemu je prethodila svađa nakon što su se Malošištanin i Leskovčanin sudarili automobilima danas oko 13 časova u samom Doljevcu

  • 9

Leskovčanin (70) naneo je više posekotina muškarcu (32) iz Malošišta, koji je hitno prebačen u niški Klinički centar, potvrđeno je Jugmedii u policiji u Doljevcu gde se strašan ali i neobičan čin desio, jer ga je starac napao u sanitetskom vozilu.

Brat je umro držeći sestru za ruku: Jezivo svedočenje ekeltričara koji su pokušali da spasu nesrećne ljude u Doljevcu

Kako saznajemo, svemu je prethodila svađa nakon što su se Malošištanin i Leskovčanin sudarili automobilima danas oko 13 časova u samom Doljevcu.

- U jednom trenutku starac je izvukao nož i počeo da seče po rukama ovog drugog. U blizini mesta napada nalazilo se sanitetsko vozilo u koje je Malošištanin utrčao da zatraži pomoć, a za njim je potrčao i Leskovčanin, sada sa palicom u ruci i nastavio da ga njom udara u samom sanitetu, a vozač i lekar su pobegli iz njega i pozvali policiju - prepričava nam očevidac celog događaja.

Razjarenog starca je iz saniteta jedva izvukla policija, a Malošištanin je hitno, uz opasnost da iskrvari od posekotina, prebačen u niški Klinički centar

gde su mu rane sanirane.

Starac iz Leskovca je uhapšen.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA