Za krvavi pir u Banatskom Karlovcu kriv Fejsbuk: Ubio ženu zbog patološke ljubomore!

Jezivi prizor zatekao je budući zet bračnog para Jovanović. Nesrećna žena preminula je na putu do bolnice

  • 9

Ljubomora je prekjuče bila okidač za još jendu porodičnu tragediju u Banatskom Karlovcu. Besan zbig ženine prepiske sa jednim muškarcem iz Beča Ratko Jovanović (52) nožem je prerezao vrat svojoj supruzi Dragani (44), a potom presudio sebi

Ubio ženu i sebe na ćerkin rođendan: Sahranjeni Ratko i Dragana na istom groblju u Banatskom Karlovcu

Užas u Banatskom Karlovcu: Izbo ženu nožem, pa sebi prerezao vrat

- Ratko je sumnjao da je Dragana upoznala drugog muškarca dok je bila u Austriji na povremenom radui po njenom povratku u Srbiju, on ju je pritiskao da prizna da ga je prevarila. Kako žena to nije uradila, on je uzeo nož i prerezao joj vrat. Kada je video šta je uradio počeo je istim nožem da bode sebe - kaže saogvornik za Alo!

Jezivi prizor zatekao je budući zet bračnog para Jovanović. Nesrećna žena preminula je na putu do bolnice. Iza sebe su ostavili dve punoletne ćerke.

Osim ljubomore zbog nađenih poruka iz kojih se nije moglo zaključiti da žena ima vezu sa drugim čovekom, Ratko je tražio da Dragana više nikada ne ode u Beč da radi. Međutim, ona se protivila tom zahtevu.

Foto: Facebook/Ratko Jovanovic

Kako prenose drugi mediji, Dragana je po povratku iz beča gde je čuvala staricu za novac priznala Ratku da se zaljubila u drugog muškarca, na šta je on sačekao da prođe 21. rođendan njihove ćerke, a narednog dana, u subotu, svoj krvavi plan sproveo u delo, prenosi Informer.

Kako govore komšije i poznanici, Ratko je kupio nove stvari u kući i okrečio njihovu spavaću sobu da bi iznenadio draganu po povratku iz beča. Međutim, ona je bila potpuno ravnodušna, što je njega dotuklo:

Foto: Facebook/Ratko Jovanovic

Rekla mu je da ima drugog muškarca kog je upoznala u Beču i da želi da nastavi život sa njim. Kzala mu je da je najbolje da nađe drugu ženu za sebe, i da su njihove dve ćerke vveć samostalne i daje ona došla u Banatski Karlovac da uzme svoje stvari - kaže izvor Infomera.

Prema nekim navodima, Ratko je već sumnjao da se dragana dopisuje sa nekim preko Fejsbuka, ali nije sanjao da će ga ostaviti zbog drugog muškarca. Tog dana je otišao u crkvu i zakleo se da će ubiti Draganu i sebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA