≫ 

Psi rastrgli ženu u Barajevu, napali i dete: Nesrećnoj starici pregrizli noge i ruke, a najteže povrede ima na glavi

Po celom telu ima povrede, povrede skalpa su takođe užasne, ostala je čak bez nekih delova

  • 78

U razmaku od samo nekoliko sati u Dom zdravlja Barajevo primljene su dve osobe sa stravičnim povredama zbog ujeda pasa. Starija žena (68) napadnuta je jutros i nalazi se u teškom stanju nakon što su je psi gotovo potpuno rastrgli, a sinoć je, kako se pretpostavlja jedan od tih pasa napao i maloletnog dečaka.

Tragedija kod Žabara: Dečak pogodio sestru iz vazdušne puške

Prva nesreća desila se sinoć u naselju Gaj, kada je maloletnog dečaka (14) napao vlasnički pas i tom prilikom mu naneo ozbiljne povrede.

- Dobili smo poziv kada se sve dogodilo. Dečak je primljen kod nas, imao je preko deset ujeda po celom telu, pa smo morali da ga prebacimo u Urgentni centar jer je bio u lošem stanju - kažu iz Doma zdravlja Barajevo.

Danas oko osam sati ujutro dogodio se još teži napad.

- Opet smo dobili poziv jutros u 8.30, u pitanju je starija žena Mara V. koja ima 68 godina. Ona je napadnuta od strane tri vlasnička psa, koliko mi znamo u pitanju su pit-bulovi. Kada je primljena bila je u stravičnom stanju - kažu iz Doma zdravlja u Barajevu.

- Po celom telu ima povrede, povrede skalpa su takođe užasne, ostala je čak bez nekih delova. Noge raznešene, nadlaktice, šake i podlaktice pune ujeda. Lekar nije mogao da proceni koliko je ujeda bilo. Stravično - dodaju.

Oni su je odmah prebacili u Urgentni centar na reanimaciju.

Iz Zoohigijene kažu da su njihove ekipe na terenu od jutros kada su dobili poziv od policije. Jedan vlasnički pas je uhvaćen, dok se za drugima traga.

- Ekipe će ostati na terenu dok se ne uhvate preostala dva psa. Prvog kojeg smo pronašli prebacili smo u karantin u Ovči, a vlasnik je obavešten o incidentu - kažu iz Zoohigijene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA