Pošao je kući po zaboravljenu stvar, pa izazvao saobraćajnu nesreću: Jezivi detalji stravične nesreće kod Požarevca

U direktnom sudaru preminuo je vozač "fijata punto" Mlađan Mihajlović (48) iz Ćirikovca, dok je njegov suvozač preminuo na putu do bolnice u Požarevcu

  • 2

U direktnom sudaru dva automobila koji se dogodio u ponedeljak na putu Veliko Gradište - Požarevac, na licu mesta preminuo je vozač "fijata punto" Mlađan Mihajlović (48) iz Ćirikovca, dok je njegov suvozač, još nepoznatog identiteta, preminuo na putu do Opšte bolnice u Požarevcu, pišu Novosti.

Ostao priklješten u automobilu koji je voz bacio na banderu: Ovo je mladić koji je poginuo u udesu u Brestovcu (FOTO)

Povrede opasne po život zadobila je Mlađanova supruga Žaklina (44), koja je iz požarevačke bolnice hitno prevezena u beogradski Urgentni centar. Vozač drugog automobila "fijata maree" G. J. (29), iz okoline Požarevca, prošao je samo sa lakšim povredama, jer su ga zaštitili i spasli vazdušni jastuci.

Do nesreće je došlo kada je Mihajlović, vozeći u smeru ka Beogradu, zaustavio auto kod nepregledne krivine i pokušao da napravi polukružno skretanje i vrati se kući. U tom trenutku iz suprotnog smera naišao je "fijat marea" pa je došlo do direktnog sudara.

- U blizini skretanja za Požarevac, setili su se da su nešto zaboravili, pa je Mlađan pokušao da okrene auto i vrati se kući. Tad je baš naišao drugi auto i došlo je do sudara - pričaju meštani.

Mihajlović je na put krenuo sa suprugom i još jednim starijim muškarcem koji je, kao majstor,m nešto trebalo d aim odradi.

(Telegraf.rs / Izvor: novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    23. avgust 2017 | 08:41

    Tako je to kad se voznja polaze u Diznilendu....

  • Wampirko007

    23. avgust 2017 | 09:49

    To je staro pravilo nikada se ne vracaj po zaboravljeno ako si krenuo na put. 99% maler

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA