Detalji pucnjave u Barseloni: Stojke ranjen ispred hotela u kom je odseo, lekari mislili da se neće izvući

Osumnjičeni je u jednom trenutku izvukao oružje i pucao u Stojkovića, i pogodio ga sa tri metka - u čelo, vilicu i grudi

  • 1

Vođa rakovičkog klana, Nebojša Stojković Stojke (43), preživeo je u ponedeljak uveče atentat u Barseloni, dok je njegov prijatelj Dejan Jusufović, poznatiji kao Jusa Čupavi, uspeo da izbegne metke i prođe nepovređeno. Stojković je napadnut u centru Barselone ispred hotela u kojem je odseo.

Stojke ipak preživeo atentat u Barseloni

Policija još traga za nepoznatim počiniocima.

- Nepoznati napadač sa kačketom na glavi prišao je Stojkoviću i Jusufoviću dok su napuštali hotel. Osumnjičeni je u jednom trenutku izvukao oružje i pucao u Stojkovića, i pogodio ga sa tri metka - u čelo, vilicu i grudi. Jusufović je uspeo da skoči i izbegne hice - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Iako su španski mediji u ponedeljak pogrešno preneli da je Stojković podlegao povredama na licu mesta, on je sa slabim znacima života hitno prebačen u bolnicu.

- S obzirom na to da je zadobio teške telesne povrede po život, lekari su mislili da neće preživeti. Srećom, uspeli su da ga reanimiraju - dodaje izvor.

U policijskim krugovima može se čuti više verzija o motivima napada na Stojkovića, a jedan od njih je da iza napada stoji jedan od najvećih crnogorskih klanova - kavački klan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA