Kraljevčanka dilovala drogu: Određen joj pritvor

Policija je uhapsila i Kraljevčanina (39), zbog neovlašćenog držanja opojnih droga

  • 0

Policija u Kraljevu uhapsila je i podnela krivičnu prijavu protiv D. G. (35) iz tog grada, zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodila i prodavala opojne droge. Pored nje, uhapšen je i jedan Kraljevčanin (39), zbog neovlašćenog držanja opojnih droga, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Odmarao je u svom stanu kada je upala policija. Tražili su samo jedan ranac i smesta ga priveli!

Srpski narko-bos pao u Peruu: Kod sebe je imao drogu vrednu 1,8 miliona evra, upao u zasedu policije

- Pripadnici kriminalističke policije, juče u popodnevnim satima, u Kraljevu, prilikom kontrole vozila kojim je upravljao Kraljevčanin, pronašli su špric sa nepoznatom tečnošću za koju se sumnja da je opojna droga metadon a koju je kupio od D. G. - navodi se u saopštenju MUP-a.

Istog dana, policijski službenici su, na osnovu naredbe Višeg suda u Kraljevu, izvršili pretres stana i drugih prostorija osumnjičene i tom prilikom pronašli 250 ml iste materije.

D. G. je, po nalogu višeg javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i ona će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti privedena u tužilaštvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA