Uhapšene Bugarke koje su pelješile po Beogradu: Birale isključivo strance i njihove torbe

Na udaru bande našli su se Poljaci, Kinezi, Grci...

  • 11

Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su pet državljanki Bugarske, od kojih su dve maloletne, neposredno nakon što su na Kalemegdanu državljanki Poljske iz torbe ukrale novčanik sa novcem i ličnim dokumentima.

UHAPŠENA BANDA MLADIH BUGARKI: Ordinirale ispred HRAMA SVETOG SAVE!

Za dve bugarske državljanke S.S.H. (24) i G.M.M. (46) se sumnja i da su, u Ulici kneza Mihaila, kineskom državljaninu ukrale novčanik sa izvesnom količinom evra, a nekoliko dana kasnije u restoranu brze hrane na Studentskom trgu, od drugog državljanina Kine iz torbe izvukle kovertu sa novcem, saopštio je MUP.

Treća osumnjičena i dve maloletnice terete se i za krađu ranca sa novčanikom od državljanke Grčke, koju su izvršile u jednoj prodavnici u Knez Mihailovoj ulici.

S.S.H. i G.M.M. privedene su nadležnom tužilaštvu, a protiv tri osumnjičene bugarske državljanke podneta je krivična prijava u redovnom postupku.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • јупитер

    10. septembar 2017 | 17:36

    Ne rszumem nasu vlast.. svaki dan kod pumpe na J Bulevaru ordiniraju deca od 7 - 16 godina.. prose izmedju automobila.. celo leto ista ekipa povremeno vidim poseti ih jedna starija ciganka. Deca se ceo dan dave u hrani , pljeskavice, grickalice, sladoledi.. ometaju saobracaj i sama su u opasnosti- zasto vlast ne reaguje i oduzme roditeljima ovu decu koju primoravaju da prose... velika sramota i ruglo Beograda

  • Skiner

    10. septembar 2017 | 16:12

    Dobro jeda su zaštitili strance. Mi lokani domoroci smo navikli da nas pljačkaju, pa nas zato i ne štite.

  • MADLENE

    10. septembar 2017 | 14:53

    Odmah da znate..to su bugarske ciganke. I u Sofiji su sve ciganke koje džepare po ulicama i autobusima..Ima ih u ekipi 2-3 sa još par dece..naprave gungulu i..hop..nema novčanika..100 godina ista fora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA