≫ 

ŠOKANTNA IZJAVA! Zoranov otac tvrdi da je Jelenu ubio poznati srpski tajkun

Saslušanje Zorana Marjanovića je u toku

  • 43
Vladimir Marjanović, svekar ubijene Jelene Krsmanović Marjanović Foto: Milena Đorđević

Vladimir, otac Zorana Marjanovića koji je večeras uhapšen u Borči zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu, tvrdi da je "hapšenje namešteno".

Potvrđeno Telegrafu: Zoran uhapšen zbog ubistva Jelene Marjanović

- Zoranovo hapšenje je namešteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda, a Zorana hapse jer njemu gori pod nogama i svima ide u prilog da Zoran bude uhapšen. Moj sin nije ubica - priča u šoku Vladimir Marjanović.

Zoran Marjanović uhapšen je večeras u Borči zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović, potvrđeno je portalu Telegraf.rs. Priveden je u Više tužilaštvo u Beogradu, a saslušanje je u toku.

Njemu je određen pritvor od 30 dana.

Zoran Marjanović je morao sinoć da napusti vilu u Šimanovcima. Razlog je ćerkica Jana, tačnije uslov socijalne službe da Marjanović mora da bude sa ćerkom, jer bi u protivnom mogao da izgubi starateljstvo.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    15. septembar 2017 | 23:05

    Pa neka lepo kaze lo je taj tajkun.Nece ga valjda stititi na racun slobode svog sina i bruke koja mu se pripisuje.

  • Munja nebeska

    16. septembar 2017 | 00:34

    Namesteno, covek je u pravu. Javna tajna je da je Jelenu ubio taj tajkun/politicar u svojoj kuci nakon cega je cela ulica bila blokirana da bi se njeno telo odvezlo i ostavilo. Istina se nikada nece saznati, pravi ubica nece odgovarati... Budite sigurni, pare su moc.

  • Tadija

    15. septembar 2017 | 23:44

    Pa kazi čovečecko je taj tajkun. Dete ti je u zatvoru osumnjiceno za ubistvo. Ja bih da sam na tvom mestu i na Putina uperio prst ako je moje dete nevino!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA