≫ 

Jezive reči Zorana Marjanovića nakon ubistva pevačice Jelene: Da li su ove izjave dovele do HAPŠENJA?

Šokantni detalji koje ne smete da propustite

  • 2
Sahrana Zorice Krsmanović, Zoran Marjanović Foto: Milena Đorđević

Zoran Marjanović uhapšen je, kako je potvrđeno portalu Telegraf.rs, u vezi sa ubistvom svoje supruge Jelene Jece Marjanović (Krsmanović). Iako uskoro očekujemo više detalja o hapšenju, zanimljive su izjave koje je Zoran Marjanović davao u vezi sa ubistvom pevačice. U nastavku čitajte koje su rečenice privukle najviše pažnje (po datumima):

>>>>>>>NE PROPUSTITE: Zoran i Vladimir Marjanović otkrili: Zašto smo mi ljudima sumnjivi!

6. SEPTEMBAR 2017. GODINE - Poslednja ispovest Zorana Marjanovića pre nego što je ušao u Zadrugu

27. MAJ 2017 - U MENI JE PUNO BOLA, GNEVA I TUGE:

- Mi se ne predajemo i nećemo se predati. U meni je toliko tuge, besa i gneva otkad je ubijena. Svaki dan se pitamo ko je, zbog čega i zašto baš Jelenu ubio da više ne znam šta da mislim. Do mene svakodnevno dolaze razne priče, teorije zavere, ali opet se pitam zašto baš moju Jelenu - kaže on, a kojim povodom je sve ispričao, čitajte OVDE.

22. MART 2017, POSTOJE SUMNJE DA JE UBICA KAMIONDŽIJA, ZORAN DAJE OVU IZJAVU:

Prema njegovim rečima, iako se obruč oko ubice steže, nema nikakvih naznaka ko bi to mogao da bude.

- Ta informacija se u policiji čuva u najstrožijoj tajnosti. Očigledno je da ljudi ozbiljno rade svoj posao i zato mi ne pada na pamet da se mešam u njihov rad i da u medijima licitiram ko bi mogao da bude Jelenin ubica. Znam da policija zna ko je to i da im nedostaje još malo do formalnog dokaza i hapšenja. Moja intimna želja je da zločinca privedu pre godišnjice ubistva 2. aprila - dodao je Zoran.

Više o tome čitajte u linku OVDE.

2. FEBRUAR 2017, ZORAN GOVORI SLEDEĆE:

- Prošlo je deset meseci otkako mi je žena ubijena, a ja nemam nikakve informacije o tome ko je to uradio i kako teče istraga - rekao je Zoran.

- Svaki dan nam je dug kao godina, životi su nam se promenili od tragedije. Jelenu nikada nećemo zaboraviti i zato koristimo svaku priliku da je se setimo i pričamo o njoj. Već mesecima me niko ne zove, ne obaveštava me o toku istrage. Ne znam ni na koga policija sumnja, niti da li ima bilo kakve dokaze - kaže Zoran

8. JANUARA 2017. GOVORI DA NEĆE IMATI MILOSTI PREMA UBICI

- Moja Jelena je bila veliki vernik. Bio je uskršnji post kada je mučki ubijena. Ništa i niko nije mogao da je spase od tog zlikovca. Ona nikoga popreko nije pogledala, a kamoli nekome uradila nešto loše - kaže Zoran.

- Plašim se da taj čovek ne ubije još neku ženu. Da i njena porodica ne prođe golgotu kroz koju ja prolazim. Da i njima ne oduzme sreću u kojoj su tek počeli da uživaju. Ubio bih ja njega, samo kada bih znao ko je, zato mi inspektori i ne pričaju ništa. Policija mi je uzela i pištolj i pušku. Znaju kako bih reagovao kad bih čuo neko ime. Ubica je psihopata i mora biti zatvoren - ispovedio se Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene pevačice „Granda”.

26. SEPTEMBAR 2016. GODINE, PRODAVAČICA SUMNJIČI ZORANA

- U početku je bilo sve u redu, ali je onda Zoranova prava priroda počela da izbija na videlo. Bilo je jasno da je on za sebe mislio da je gazda kako u poslu, tako i u vezi. Pravio je ljubomorne scene, histerisao, mešao se u sve - ispričala je policiji žena koja je radila u kisoku brze hrane u dvorištu porodice Krsmanović

ČITAJTE SVE U TEKSTU OVDE - Zoran je gušio Jelenu, nije joj dao da diše - Ispovest prodavačice iz trafike

23. SEPTEMBRAR 2016 - Jelena je imala ogromne MODRICE I PODLIVE PO LICU 4 MESECA PRE SMRTI

24. JUN 2016 - Jelena je molila Zorana da se isele!

16. JUN JECA UBIJENA DAN RANIJE - Novi svedok tvrdi da je u petak 1. aprila oko 15 časova, na Gazeli video Jelenu i Zorana kako se svađaju. Takođe i Jelenina majka Zorica ju je poslednji put videla baš tog dana, 24 sata pre nestanka.

Prema najnovijoj verziji Jelenu je neko oteo još u petak po po podne, da bi u subotu neko inscenirao njen nestanak i ubistvo na nasipu u Borči, nakon čega je slučaj prijavljen policiji, prenosio je tada Informer. Sve o tome čitajte u linku OVDE

Foto: Telegraf, MUP Srbije

14. JUN 2016 - Zoran i Vladimir Marjanović, suprug i svekar ubijene pevačice Jelene Marjanović ne uspevaju da sakriju nervozu koja ih prožima.

12. JUN 2016.  OČEVICI TVRDE DA JE ZORAN BIO SAM S JECOM NA NASIPU Zoran je, naime, kako piše Alo, policiji izjavio da se u vreme nestanka Jelene Marjanović nalazio na nasipu i to sa ćerkom. Međutim, očevici su ovo demantovali:

- Očevici su naveli da su samo njega videli na nasipu sa Jelenom - ispričao je izvor ovog beogradskog lista.

Sve o tome obavezno čitajte ovde

2. JUN 2016. U MOJIM RUKAMA JE KLJUČ SPASENJA ZA SVE - BIZARNI SMS

Zoran je u maju, samo nekoliko sati pre pomena mrtvoj supruzi dopisivao se sa Radom iz Beča, s kojom je razmenio ove bizarne poruke.

NOVI DETALJI PREPISKE IZMEĐU ZORANA I RADE IZ BEČA

https://cms.run/#/posts/new-postFoto: Telegraf

3. MAJ 2016 - EVO ŠTA JE ZORAN URADIO TAČNO MESEC DANA OD JELENINE SMRTI

22. APRIL 2016 - ČOVEK SA ŠTAPOM JE KLJUČNI SVEDOK?

Kanis Veselinović (64), čovek sa štapom, navodno je svojim iskazom oborio alibi Zorana Marjanovića, udovca ubijene pevačice Jelene Marjanović (33). Kanis je kako prenose mediji prošao poligraf koji je pokazao da je sve što je rekao, a u vezi sa ubistvom ZVEZDE GRANDA ISTINA!

Te subote bio sam u Borči u prodavnici. Vratio sam se autobusom na liniji 104 i izašao na poslednjoj stanici kod stadiona u Crvenki - počinje svoju priču čovek, koji bi mogao biti ključni svedok u rešavanju svirepog ubistva Jelene Marjanović.

- Sa stanice sam krenuo kući. Išao sam uobičajenom rutom, pored nasipa, preko mostića. Krećem se sporije, pomoću štapa jer sam imao prelom leve cevanice, a kost mi nije dobro zarasla, pa mi se noge brzo umaraju. Gledao sam u zemlju i nisam video nikoga. Ne znam koliko je bilo sati, sat nemam, a mobilni telefon ne nosim jer mi je nekoliko puta upadao u vodu. Inspektorima sam rekao sve ovo. Bilo mi je veoma neugodno na poligrafu.

On i komšija u čijem smo ga dvorištu zatekli, iznenadili su se kada im je rečeno gde je nađeno telo ubijene pevačice jer su mislili da je to na sasvim drugom mestu, pored rampe za šljunkaru.

(Ekipa portala Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djordje

    16. septembar 2017 | 00:43

    Hahaha njegova intimna zelja?????? Jel doticni zavrsio neku skolu? Vazno je da je usao u rialiti da nam poducava decu o njegovim intimnim zeljama!? A gomila nepismenih i neobrazovanih je sokirana!?

  • jovana

    16. septembar 2017 | 09:10

    Sou moze da pocne ha ha ha ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA