≫ 

Ispred kuće Marjanovića: Zoran prebačen u CZ, kod kuma muzika, tenzija među komšijama (FOTO)

Policija je došla kako bi obavila informativni razgovor sa svim članovima porodice Marjanović, a naš reporter ispred kuće prati šta se dešava

  • 6

Nakon sinošnjeg hapšenja Zorana Marjanovića koji se sumnjiči za ubistvo supruge Jelene Marjanović, inspektori i nekoliko pripadnika beogradske policije došli su jutros oko 10 sati u dom porodice Marjanović u Borči.

Policija je obavila informativni razgovor sa svim članovima porodice Marjanović.

Foto: Telegraf

Vučić se oglasio o hapšenju Zorana Marjanovića: Monstrumi koji probiju lobanju ženi zaslužuju najstrašniju kaznu

Najmisteriozniji zločin dobio epilog, Zoran Marjanović je iza rešetaka: Šta se sve dešavalo od kada je Jelena ubijena

Zoran Marjanović je danas prebačen u pritvorsku jedinicu. On se nalazi zajedno sa još jednim pritvorenikom, a prema nezvaničnim saznanjima požalio se kako mu nije dobro i uzeo je lekove za smirenje. On i dalje negira da je počinio zločin.

Foto: Telegraf

Pred kućom su se nakon dolaska policije i socijalne službe u veoma kratkom roku našle brojne medijske ekipe, ali ukućani nisu bili raspoloženi da daju izjave. Zoranov otac je rekao da ne može da daje izjave da se ne bi, kako mu je preporučio advokat, uznemiravala javnost.

OČEKUJEM DA UHAPSE I ZORANOVOG OCA! Šokantna izjava Rade Matić iz Beča sa kojom je Marjanović bio na vezi posle Jelenine smrti

Foto: Telegraf

U porodičnu kuću stigla je i kuma Vera, porodična kuma Marjanovića koja je pre godinu i po, u vreme Jeleninog ubistva, kategorično tvrdila da Zoran nije kriv.

Kumi Veri su 19. aprila prošle godine zaplenjene stvari, a dan kasnije policija je uzela i snimke s video nadzora jedne porodice iz Crvenke, kao i prodavnica u tom naslju, na kojima se vidi jurnjava automobila koji pripadaju Marjanovićima.

Foto: Telegraf

U toku policijskog razgovora Zoranov brat Miloš je izneo malu Janu van kuće da se dete ne traumira, a odmah po odlasku policije i socijalne službe dete je vraćeno u kuću, a Miloš je bez osvrtanja seo u svoj automobil.

Komšije Marjanovića u Borči su već vidno nervozne, jer kako kažu godinu dana nemaju mira, ali po njihovim rečima uprkos svemu najviše im je žao male Jane, što nedužno dete ispašta.

Kumovi ove porodice koji žive u blizini rekli su kako su veoma iznenađeni i potreseni Zoranovim hapšenjem, dok je u pozadini iz njihove kuće dopirala glasna muzika.

Foto: Telegraf

Nakon odlaska policije na kapiji porodične kuće se par puta pojavila samo Zorica Marjanović, Zoranova majka, a potom na trenutak i otac Vladimir. Oni su na nekoliko sekundi samo otvorili i zatvorili kapiju.

Pročitajte još:

Poznato je koliko Zoran Marjanović može da dobije robije: Zvanično pokrenuta istraga protiv muža ubijene pevačice

Mala Jana najviše potresena zbog Zoranovog hapšenja: Vrištala dok su joj odvodili oca!

Deset sati od hapšenja Marjanovića, uživo otkriveno: Mnogo su jaki dokazi protiv Zorana, policajci ne spavaju

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milutin

    16. septembar 2017 | 16:01

    Rialiti uzivo

  • Bina

    16. septembar 2017 | 16:54

    Ovo je neka velika namestaljka....

  • Ne ne..

    16. septembar 2017 | 18:37

    Ja i dalje ne verujem da je Zoran kriv ali Zoran. Mozda ni ovi drugi ali Zoran mi toliko izgleda simpaticno i znam da kad god zagrli onu malu Janu kako to izgleda nezno i da je on to uradio svaki put kad bi zagrlio Janu sigurno bi se od kajanja srusio pred malom kad je onako slatka i pametna.. Ali i dalje mislim da nije kriv i mislit cu sve dok ne nadju ali tacno sa dokazima ubicu. I slycaju da je on (nadam se i mislim da nije) tad najgoru kaznu sto ima njemu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA