≫ 

OČEKUJEM DA UHAPSE I ZORANOVOG OCA! Šokantna izjava Rade Matić iz Beča sa kojom je Marjanović bio na vezi posle Jelenine smrti

- Očekujem da dođe do nekog preokreta - kaže Rada

  • 6

Rada Matić iz Beča, sa kojom je Zoran Marjanović razmenjivao emotivne poruke svega mesec dana nakon ubistva Jelene Marjanović, oglasila se posle Zoranovog hapšenja, i kako kaže sigurna je da će on "pući" u pritvoru i reći zašto je ćutao ovoliko dugo!

Rada Matić je rekla i da je Zoranu pred ulazak u Zadrugu dala samo lažnu podršku.

- Iskreno rečeno nisam mislila da je on ubio Jelenu, ali sam sigurna da zna pravu istinu i da će progovoriti! Očekujem da dođe do nekog preokreta, da Zoran ispriča nešto sasvim drugo, pa nas sve iznenadi. Već danas očekujem da uhapse i Zoranovog oca Vladimira, ali i njihovog kuma Ivicu Ajdarevića. Marjanovići su veoma namazani i opasni. Videlo se da nisu čisti. Mogu samo da kažem jadna Jana, kako će ona sad i bez oca - kaže Matićeva.

Foto: Telegraf pink.rs

Podsetimo, Rada je nedavno na Fejsbuku objavila status u kom je istakla kako učesnici "Zadruge" ne treba da brinu, jer "ubica nije među njima".

Podsetimo, Zoran Marjanović uhapšen je sinoć zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović. Danas mu je određen pritvor od 30 dana.

Daljinac

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljubica

    16. septembar 2017 | 11:48

    Sta ti rado pricas mislis da znas? pricas sta svi znamo . Dala si mu podrsku prije ulaska u zadrugu a sada je lazna daj se srami i zatvori usta.ne izigravaj inspektora srami se

  • More

    16. septembar 2017 | 12:00

    Od ovog tragičnog slučaja napravio se cirkus

  • Dada

    16. septembar 2017 | 11:46

    Nije kurta vec je murta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA