≫ 

ZABORAVLJENO SVEDOČENJE MALE JANE: Otkrila šta joj je to mama dala, a to je posle pronađeno pored Jeleninog tela

Devojčica je prilikom razgovora sa policajcima ispričala da je tog dana mami dala cuclu, a ona njoj kačket, nakon čega je Jelena otišla na trčanje

  • 19

Zoran Marjanović, suprug brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović (33), koji je povodom ovog slučaja uhapšen u petak, 15. septembra u svojoj kući u Borči, i dalje je u pritvoru. Međutim, ponovo su aktuelne priče od pre godinu dana.

On je pre tačno godinu dana, 20. septembra 2016. godine, saslušan u policiji kako bi u cilju istrage razjasnio sve nedoumice u vezi sa kobnim danom kada je pevačica nestala.

Ko je zaista ubio Jelenu Marjanović, postoji 10 teorija! Neko iz porodice, sekta, čovek s belim štapom, kamiondžija...

Kako je "pao" Zoran Marjanović, a sad je na korak od slobode: Šta se sve desilo od hapšenja do danas (FOTO) (VIDEO)

Inspektore je tada posebno zanimalo to kako je kačket nađen pored Jeleninog tela, kada ga je 2. aprila na nasipu u Borči, neposredno pre zločina, dala ćerki Jani.

Kako se tada pisalo, devojčica je prilikom razgovora sa policajcima ispričala da je tog dana mami dala cuclu, a ona njoj kačket, nakon čega je Jelena otišla na trčanje.

- Mala Jana, iako je tada imala pet godina, i dalje je nosila cuclu. Jelena je na sve načine pokušavala da je odvikne od toga, ali je dete i dalje nosilo. Sve ovo oko nestanka za devojčicu je bilo veoma stresno. Inspektori su zbog toga nekoliko puta razgovarali sa njom. Bili su pažljivi kako dete ni na koji način ne bi bilo povređeno. Jana je u jednom od razgovora, kada je stekla poverenje inspektora, ispričala da je tog dana kada je njena mama nestala, s roditeljima bila na nasipu u Borči. Rekla je da se mama spremala za trčanje, a ona je ostala s tatom i čekala da se vrati - rekao je tada sagovornik blizak istrazi za Srpski telegraf.

Foto: Telegraf

Prema njegovim rečima, policajce je najviše iznenadilo kada im je Jana u jednom razgovoru rekla da je kod nje ostao mamim kačket.

- Devojčica je ispričala da joj je Jelena rekla: "Daj mami cuclu, a ja ću tebi kačket. Čuvaj ga dok se ne vratim". Jelena je na taj način htela da da je odvoji od cucle. Nažalost, to je bio poslednji put da su se majka i ćerka videle. Međutim, sve to ne bi bilo toliko čudno da sledećeg dana u kanalu u Crvenki pored Jeleninog tela nije nađen kačket, upravo onaj koji je ostavila ćerki na čuvanje - objasnio je tada izvor iz istrage.

Foto: A. Nalbantjan

Zoran Marjanović je zbog brojnih nelogičnosti prošle godine za samo dve nedelje u svojstvu građanina saslušan nekoliko puta.

- Inspektori od prvog dana sumnjaju da on zna neke informacije o zločinu na osnovu kojih bi slučaj bio rasvetljen. Iako je često u zgradi policije, Marjanovići ne popuštaju. Sve je nervozniji, ali za sada nije podlegao pritiscima. Kad su ga ponovo pitali o danu kad je Jelena ubijena, nije se držao istog redosleda dešavanja, kao što je to ranije činio. Zbog toga se sumnja da Zoran dosta toga zna, i da će kad tad da "propeva", i otkrije ko stoji iza brutalnog ubistva - govorio je izvor iz istrage, a preneli mediji.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fila

    20. septembar 2017 | 13:28

    Ovo je strasno ,pa to dete je upropasteno NAZALOST

  • vpjska_spasa

    20. septembar 2017 | 15:50

    A kako sad Jana prica da joj je mama dala kacket a ona njoj cuclu, kad onaj Sipka tvrdi odgovorno da je Jelena ubijena dan pre toga? A? Nemate vi pojma, a bice da sam ja od prvog dana u pravu kad sam govorio da Zoran nije ubio Jelenu. Ljudi nema nikakvog smisla i rezona da on to uradi pogotovu sto svi bliznji kazu da su se slagali lepo i da su bili srecni....

  • rea

    20. septembar 2017 | 14:14

    Neverovatno!Toliko detalja a niko nije kriv!Pa dali je ovo normalno?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA