Zoran Marjanović prekinuo oca Vladimira kad je počeo da priča o motivu Jeleninog ubistva: Čim je čuo šta govori, nervozno ga zaustavio (VIDEO)

Ovaj deo emisije bio je posvećen motivu zločina

  • 10

Prošlo je više od nedelju dana od kada je priveden Zoran Marjanović povodom umešanosti u slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović u Borči, a spekulacije o tome kada je prvi put pokazao nervozu i nelagodnost u javnosti ne prestaju.

Pitali smo Zorana Marjanovića zašto bi neko ubio Jelenu... Dva puta smo ga pitali! Razmišljao je 3 sekunde i izbegao odgovor (VIDEO)

Gostujući u društvu svog oca Vladimira u emisiji "Ćirilica" neposredno po otkriću jezivog zločina, u kojoj je učešće uzeo i poznati beogradski advokat u penziji Toma Fila, Zoran je važio za napaćenog udovca, a ne za jednog od osumnjičenih.

Poslednje reči Zorice Krsmanović otkrivaju Jeleninog ubicu: "Znam ko mi je ubio dete", rekla je i izdahnula

Dok je novinar i domaćin emisije Milomir Marić pitao "da li se neko pita zašto bi ti ubio ženu i ćerku ostavio kao siroče?", odgovori su se nizali.

- Nikog ne interesije motiv. Osnov je motiv. Ali toliko laži da izađe, odakle u ljudima tolika potreba da vas nazove ubicom, da aktivira celu javnost protiv vas - rekao je Vladimir.

Foto: Medija centar Beograd

- Obično nema ubistava bez motiva kod normalnog čoveka, jedino neuračunljiva osoba ubija bez motiva. Da li je to nacionalno, ljubav, novac, strast, ružna reč... Bez motiva nećemo i naći ništa, u tom pravcu i ide istraga, zašto bi neko ubio ženu, mora da ima neki razlog - nadovezao se Fila i naglasio da on smatra da je u pitanju bilo nečije "emotivno pražnjenje nad tom sirotom ženom".

I baš u trenutku kada je Vladimir krenuo da daje odgovor da je nemoguće da optužuju celu porodicu, Zoran je pokazao svoju nemirnu stranu.

- Ćuti da priča čovek - proceduo je on kroz zatvorenu vilicu.

Video pogledajte ovde:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    25. septembar 2017 | 00:30

    Fila je veliki stručnjak,veoma dobar i cenjeni advokat Genijalac I nadam se da kad se spoje svi stručnjaci konacno otkriti ubicu i kazniti ih sve a dete da ce pripasti Jelwninoj sestri od strica.

  • Nikol

    25. septembar 2017 | 00:00

    Sad kad sam malo pogledao emisuju drgim ocima i gledam njihove grimase kad Fila prica,kako se samo jezde, nadali se da se nece saznati.A Fila ih navukao cini mi se profesorski.Mislim da je Jelenina sestra u publici iza File.

  • Darko

    25. septembar 2017 | 00:03

    Jeste sestra ..garant ..ovo je ludnica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA