Vladimir Marjanović je možda imao ulogu "čistača": Dok su tragali za Jelenom, sklonio je ljude sa nasipa? Od 4 do 6 ujutru nije bilo nikog!

Vladimir Marjanović bi mogao da bude sledeći koga će policija privesti na informativni razgovor o ubistvu njegove snaje

  • 13

Vladimir, otac osumnjičenog Zorana Marjanovića, ponovo se dovodi u vezu sa zločinom u Borči, kada je 2. aprila 2016. godine navodno na nasipu nastradala njegova snaja Jelena Marjanović. Svedoci kažu za "Alo" da je najstariji član porodice, dok se još uvek tragalo za Jelenom, okupljenima rekao "Nema je ljudi, idite kućama!".

Zoran Marjanović prekinuo oca Vladimira kad je počeo da priča o motivu Jeleninog ubistva: Čim je čuo šta govori, nervozno ga zaustavio!

- Vladimir Marjanović nam se obratio oko 4 sata ujutru u nedelju, 3. aprila 2016, i rekao da je najbolje da odemo kućama jer Jelene nema. Zamolio nas je da ako možemo dođemo za dva sata, oko 6, jer će se tada "možda bolje videti". Nismo imali mnogo izbora jer su Marjanovići bili ti koji su nas i pozvali u pomoć, a kada su rekli da se "raziđemo", to smo i uradili - objašnjava sagovornik "Aloa" blizak istrazi.

Na nasipu 3. aprila 2016. godine od četiri sata ujutru do šest sati nije bilo članova iz porodice Marjanović, ali ni ljudi koje su oni pozvali da traže nestalu Jelenu.

- Sumnja se da je upravo tada doneto telo nesrećne žene i da su tada bačeni dokazi. Na nekoliko metara od Jeleninog tela nađeni su njena patika, deo trenerke i Vladimirov mobilni telefon - dodaje isti izvor.

Foto: Telegraf

Vladimir Marjanović bi mogao da bude sledeći koga će policija privesti na informativni razgovor o ubistvu njegove snaje.

- On je verovatno imao ulogu "čistača" u slučaju "Marjanović". Postoji mogućnost da Vladimir nije ni video ko je ubio Jelenu, ali da je učestvovao u uklanjanju tragova i bacanju tela. Ako se setimo da je Jeleni skinut lak sa noktiju, da su joj ruke potapane u varikinu, da je sve očišćeno tim abrazivnim sredstvom, jasno je da to nije mogla da učini jedna osoba - objašnjava sagovornik.

Pritnskrin: B92

Vladimir je Zorana drogirao bensedinima pre odlaska u policiju?

- Sumnja se da je Vladimir kontrolisao sina i istragu kada je Zoran uhapšen pre 17 meseci. Postoje indicije da je pre nekoliko dana, kada je policija ponovo zakucala na vrata kuće Marjanovića u Borči, Vladimir bio taj koji je brzo reagovao. Pre nego što je Zoran odveden u policiju, sumnjajući da opet ide na poligraf, Vladimir je uspeo da mu krišom u usta stavi tabletu za smirenje, kao što je to činio i uoči prethodnih testiranja. Plan je bio da smiri sina i pomogne mu da opet prevari mašinu. Međutim, Zoran je odveden u tužilaštvo i zadržan u pritvoruzavršava sagovornik "Aloa".

Pročitajte još i:

Pitali smo Zorana Marjanovića zašto bi neko ubio Jelenu... Dva puta smo ga pitali! Razmišljao je 3 sekunde i izbegao odgovor!

Poslednje reči Zorice Krsmanović otkrivaju Jeleninog ubicu: "Znam ko mi je ubio dete", rekla je i izdahnula!

Zoran i monstrum iz Rakovice su u istoj ćeliji: Upoznali su se i počeli da pričaju. Ponašaju se slično, a jedna stvar o Marjanoviću je čudna!

VENČANJE U KUĆI MARJANOVIĆA U BORČI: Oženio se Zoranov brat!

MISTERIJA MODRICE NA LICU JELENE MARJANOVIĆ: Pevačica s podlivom služila goste na slavi! S njom je bila još jedna pevačica!

Zoran Marjanović je taman krenuo da kaže zašto bi neko ubio Jelenu, a onda je ova žena sve prekinula!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kako

    25. septembar 2017 | 00:07

    ubistvo se dogodilo 2.aprila izmedju 16.47 i 17.10 sati (konacno napisase vreme smrti), a on je doneo telo 3.aprila u 4 ujutro? a Jelena jos bila ziva kad je bacena u kanal, udahnula grancicu, i umrla u kanalu! pa sta je sad ovo?? ispada da je ona umrla u kanalu to popodne, pa ponovo ozivela negde ujutru oko 4 i ponovo se ugusila? Boze Boze..

  • vik

    25. septembar 2017 | 00:30

    "Na nekoliko metara od Jeleninog tela nađeni su njena patika, deo trenerke i Vladimirov mobilni telefon" - Pa sta vam jos treba pobogu ljudi! Kakvi dokazi? Vremeplov da vrati vreme? Kako ovo nije dovoljan dokaz za zatvor?

  • Andjela

    25. septembar 2017 | 01:21

    Dugo sam mislila da jeste telo doneseno u to vreme...ali, kada malo bolje razmislite...ko je njima mogao da garantuje da policija nece otici i da bar neko od njih nece ostati? Kako su mogli da budu sigurni da ce se svi razici? Mislila sam da nije ubijena na nasipu,ali ako je udahnula grancicu iz kanala...znaci ipak da je tu i umrla. A opet...ako nije...pitam se kako je telo bilo u kuci (ako je ubijena tamo), jer su neki posle otisli kod njih kuci da izjave saucesce? Pa nisu mogli valjda pred ljudima da iznose telo? Ili je bilo na nekom trecom mestu. Kako god...nje vise nema. Andjele lepi, neka ti je laka zemlja i jos malo pa ces zauvek pocivati na miru. Ubica ce biti osudjen uskoro...ko god zaista da je!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA