≫ 

Porodica ubijene Maje Đorđević, čiji bivši muž deli ćeliju sa Zoranom, za Marjanovića ima samo jednu poruku!

Ukoliko se dokaže da su Zoran i Marko ubice, zaslužuju doživotne kazne - rekli su iz porodice Krsmanović

  • 10

Zoran Marjanović koji je prošle subote uhapšen zbog sumnje da je umešan u ubistvo supruge Jelene Marjanović, kada je uhapšen, ćeliju deli sa trojicom muškaraca koji su osumnjičeni za teška krivična dela. Među njima je i Marko Nikolić, koga mnogi nazivaju monstrumom iz Rakovice zbog dvostrukog ubistva koje je počinio 12. jula.

Poslednje reči Zorice Krsmanović otkrivaju Jeleninog ubicu: "Znam ko mi je ubio dete", rekla je i izdahnula

- Njih dvojica prosto zaslužuju da trunu zajedno u zatvoru zbog svirepih ubistava koja su počinili. Čujem da se baš dobro slažu, sličan se sličnom raduje. Treba da ih bude sramota. Nikolić ni sa kim nije komunicirao dok se nije pojavio Marjanović. Isto tako, čuli smo da ni Zoran ni sa kim nije razgovarao, osim sa njim. Nadam se da će obojica istrunuti u zatvoru! - poručio je jedan rođak ubijene Maje Đorđević, koji je želeo da ostane anoniman.

On je dodao da i dalje ne može da veruje šta je uradio Nikolić, ali i da ubica i te kako ima sličnosti sa Zoranom.

- Obojica su brutalno i hladnokrvno ubili svoje najmilije. Zamislite, Marko je ubio svoje rođeno dete da bi se osvetio, to mi nikada neće biti jasno - kratko je zaključio on.

Foto: Telegraf

Aleksandar Josifović, zet pokojne Maje Đorđević, nije želeo da komentariše jer se još ne zna da li je Zoran Marjanović zaista ubio svoju suprugu.

- Odavno sam rekao šta mislim o tom idiotu (Nikolić), a što se tiče slučaja "Marjanović", neki kažu da jeste, neki kažu da nije kriv, ne želim da komentarišem nešto što nije sigurno. Voleo bih da nađu ubicu, a dok se ne dokaže suprotno, svi su nevini - kazao je Aleksandar, a na pitanje šta misli o tome da su u istoj ćeliji, kratko je odgovorio.

- Nije slučajnost to što su u istoj ćeliji, verovatno je to namerno urađeno, ono što kažu, sličan se sličnom raduje, ako je ovaj (Zoran) ubio, a ako nije, ne želim da grešim dušu - istakao je Aleksandar.

Foto: Telegraf

I porodica Krsmanović istog je stava kao i najbliži iz porodice Đorđević - ukoliko se dokaže da su Zoran i Marko ubice zaslužuju doživotne kazne.

Krsmanovići su u nekoliko navrata iznosili detalje iz Jeleninog života, da je živela pod budnim okom Marjanovića.

Foto: A. Nalbantjan

Ubijena Jelena im je jednom čak rekla: "E, ne znate kako je meni."

Podsetimo, Nikolić se tereti da je ubio bivšu suprugu Maju Đorđević (38) i njihovog sina, koji je imao svega četiri godine.

Daljinac

(Telegraf.rs/Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jessika

    25. septembar 2017 | 09:26

    Dobra psihologija.....Ko razume shvatice sto su u istoj celiji.

  • ruzaa

    25. septembar 2017 | 09:22

    Nadam se da ce i narednih 40 godina delit skupa tu celiju !

  • DARKO 100%

    25. septembar 2017 | 08:24

    Ljudski karakter se najviše pokazuje u sitnicama, jer tu čovek ne pazi na svoje držanje; i tu možemo često na sitnim radnjama, na prostim manirima, lako da posmatramo onaj bezgranični egoizam koji ne poznaje ni najmanji obzir prema drugima, koji će se zatim, raspoznati i u većim stvarima, iako ga ljudi prikrivaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA