Završeno suđenje glumici koja je satarom ubila majku i baku, dok joj je beba bila u stanu: Od Teodorinih završnih reči ćete se frapirati!

Presuda će biti izrečena 26. oktobra

  • 9

Suđenje glumici Teodori Viktorić, koja se tereti da je u porodičnom stanu na Vračaru usmrtila majku i baku, završeno je danas u Višem sudu u Beogradu, pišu Novosti.

Glumica koja je satarom ubila majku i babu ide na lečenje od alkoholizma! A evo koliku kaznu će dobiti

Neverovatan obrt u slučaju glumice koja je satarom ubila majku i baku: Zbog ovoga možda neće robijati!

Tužilaštvo zahteva od suda da je osudi na maksimalnih 40 godina zatvora zbog počinjenog dela jer smatra da nije bila neuračunljiva kada je to uradila.

Odbrana glumice sa druge strane misli da je Teodora delo počila u stanju bitno smanjene uračunljivosti te je tražilo da sud preinači krivično delo koje se stavlja na teret iz teškog ubistva u ubistvo na mah.

Sama Teodora danas je u završnoj reci ponovila da se iskreno kaje zbog onoga sto je uradila da će ceo život nositi taj "krst" u sebi, i zamolila da sud prilikom određivanja kazne uzme u obzir to da je delo počinila u stanju smanjene uračunljivosti kao i da je neosuđivana i majka dvoje dece sa kojom, kako je rekla, jedva čeka da bude.

Presuda glumici biće izrečena 26 oktobra.

Daljinac

(Telegraf.rs / Večernje Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mama

    20. oktobar 2017 | 07:40

    Kakav krst moze ova da nosi, ona se hriscanstva odrekla sa djelom koje je ucinila

  • Sveto

    19. oktobar 2017 | 22:31

    I sudije ce biti neuracunljive ako joj ne daju najstrozu kaznu

  • ANA B

    19. oktobar 2017 | 18:44

    Do kada više alkoholizam, narkomanija i ostale izopačenosti da se uzimaju kao olakšavajuće okolnosti.Umesto da se još više osude pa da nikom ne padne napamet da počini bilo koji zločin ,ispade da su nagradjeni.Po meni onda osuda i nema neku svrhu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA