Zoran Marjanović ipak ostaje u pritvoru: Najnovija odluka Višeg suda u Beogradu!

Danas je doneta važna odluka

  • 15

Krivično vanraspravno veće Višeg suda u Beogradu potvrdilo je danas rešenje kojim je Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene, produžen pritvor za još 30 dana, pošto je odbilo kao neosnovane sve žalbe.

Zoran uhapšen zbog jedne fotografije u mobilnom? Otkriveni telefon se još uvek veštači, a jedna činjenica posebno muči istražne organe

Priveden mladić kod koga je ostao tajni telefon Jelene Marjanović: Raspetljava se ubistvo pevačice?

Portparol suda Bojana Stanković precizirala je da je to veće odbilo žalbe Višeg javnog tužilaštva kao i Marjanovićevih branilaca, koje su bile izjavljene protiv rešenja o produženju pritvora od 13. oktobra.

Pritvor mu je tada produžen zbog zbog načina i težine posledica krivičnog dela koje su dovele do uznemiranja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivicnog postupka.

Protiv Marjanovića se nastavlja istraga u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog krivičnog dela teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Googl
Foto: A. Nalbantjan, Pritnskrin: TV Pink, Facebook

Marjanović je uhapšen 15. septembra, nakon gotovo godinu i po dana od ubistva pevačice Jelene Marjanović.

On je bio i ranije privođen ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mini Maks

    26. oktobar 2017 | 16:07

    Kao prvo, BRAVO ZA VISI SUD! Drugo, ne zelim vise da citam gluposti. Cela nacija zna istinu, dok Zoranov advokat daje izjavu da je neduzan i nema dokaza. Naravno, advokat je tu, da brani klijenta. Ali, ako Zorana oslibode, i proglase ga neduznim, pa onda nemam reci. Nema pravde i ovo zatupljivanje i zatupljivanje naroda, radi citanosti je strasno. Pocinjem da verujem, da Zoran Marjanovic i svi ovi likovi, su osmisljeni i neko se igra ljudskim mozgovima. Kriv je, pa nije. I, sve u krug. Odustajem od gluposti, vise. Umesto da su ih sve priveli, oni nisu ni svedocili. To je odmah pokazala,cega? Plase se, da se nece izjave, koje ponavljaju kao papagaji poklopiti.

  • Maja

    26. oktobar 2017 | 18:54

    Da li je beogradski centar za forenziku bolji ili novosadski, zašto se odbija pomoć kolega?

  • knjaz miloš

    26. oktobar 2017 | 19:44

    Pravda za jelenu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA