≫ 

Završeno suđenje unuci čuvenog glumca: Ubila je majku i baku, a evo koliko godina zatvora je dobila!

Ona je, inače, unuka poznatog glumca Mihajla Viktorovića

  • 28

Viši sud u Beogradu osudio je danas na 30 godina zatvora Teodoru Viktorović (40) zbog ubistva majke i babe u porodičnom stanu na Vračaru u martu 2015. godine. Viktorovićeva je osuđena za teško ubistvo, za koje je predviđena maksimalna kazna od 40 godina zatvora, na koju je tužilaštvo u završnoj reči i tražilo od suda da je osudi, dok je njena odbrana tražila da joj se krivično delo prekvalifikuje u “ubistvo na mah” budući da je reagovala u afektu besa pod dejstvom lekova i alkohola.

Završeno suđenje glumici koja je satarom ubila majku i baku, dok joj je beba bila u stanu: Od Teodorinih završnih reči ćete se frapirati!

Glumica koja je satarom ubila majku i babu ide na lečenje od alkoholizma! A evo koliku kaznu će dobiti

Sud joj je takođe produžio pritvor u kom se nalazi od hapšenja nakon izvršenog zločina.

Ovo je prvostepena presuda tako da i tužilaštvo i odbrana imaju pravo da na nju ulože žalbu Apelacionom sudu u Beogradu.

 

Sud je prilikom izricanja današnje presude i odmeravanja kazne imao u vidu nalaz veštaka koji su obavili superveštačenje i zaključili da je bila u stanju bitno smanjene uračunljivosti usled dejstva alkohola i lekova.

Viktorovićeva je osuđena jer je izvršila dvostruko ubistvo najbližih srodnika, ubivši satarom majku Ljiljanu (61) i babu Ivanku (90) u porodičnom stanu na Vračaru posle svađe, a zločin je prijavio njen suprug sa kojim ima dvoje dece.

U trenutku kada se ubistvo dogodilo, u stanu je bila i Teodorina šestomesečna ćerka.

Četvorogodišnjeg sina Petra je nešto ranije odveo u obdanište otac Borislav Stamenkov, koji je nakon povratka u stan pozvao Hitnu pomoć i policiju.

Teodora je, kako su pisali mediji, odvezena je na Vojnomedicinsku akademiju, gde je na odeljenju toksikologije utvrđeno je da u krvi imala cak 3,6 promila lkohola, ali i veću količinu psihoaktivnih supstanci, najverovatnije lekova za smirenje.

Teodora Viktorović je diplomirala na glumi u klasi Mirjane Karanović.

Ona je, inače, unuka poznatog glumca Mihajla Viktorovića.

Daljinac

(Tečegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    26. oktobar 2017 | 11:18

    Ovakve ubice, monstrumi nikada ne smeju biti pušteni među građane. Kada ovakav masakr počini homosapiens može se govoriti samo o monstrumu i hodajućem zlu. Čuj ako se olešiš i izdrogiraš i nekoga izmasakriraš mozeš da dobiješ manju kaznu od onog što je to isto trezan učinio. Divna logika. Čemu bre zakoni, ako nisu po meri ljudske elementarne ligike, etike, prirode...Ej bre monstrum je pobio neke ljude, a mi se bavimo olakšavajućim okolnostima. Šta da radimo sa činjenicom da 99.9% ljudi na planeti ne želi ubice u svom okruženju.? Samo psihopata može da dođe do zaključka da je posle nekog vremena provedenog u zatvoru ok pustiti ubicu među narod kao besnu zver. Pa tek posle godina provedenih u zatvoru je opasniji i nenormalniji.

  • Н. С

    26. oktobar 2017 | 10:55

    А што стално она је унука, па она је унука глумца Викторовића. Па шта ако је . Није он крив за њено недело. Нема смисла.

  • MT

    26. oktobar 2017 | 16:26

    Ne treba njoj veća kazna od kazne što će živeti sa tim da je ubila majku i babu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA