≫ 

Muškarac u Požarevcu izvršio samoubistvo: Prvo pucao sebi u grudi, smestili ga u bolnicu, pa sa nje skočio

Duže vreme bio u depresivnom stanju i više puta je najavljivao samoubistvo

  • 10
skok, noge,  samoubistvo, omča Foto: pixabay.com

Saša Ilić (43) iz Brežana oduzeo je sebi život skočivši sa drugog sprata Opšte bolnice u Požarevcu, u kojoj se nalazio na lečenju nakon neuspešnog pokušaja samoubistva, pišu Novosti.

Samoubistvo na Masleničkom mostu? Čuo se pucanj i čovek je pao u vodu, policija traga za telom!

Prvi, neuspešni pokušaj, on je izveo u svom selu, pucajući sebi u grudi pištoljem za ubijanje svinja, zbog čega je zadobio teške telesne povrede. Iako su povrede bile opasne po život, lekari požarevačke bolnice uspeli su da ga spasu.

Prema nezvaničnim informacijama, Ilić je duže vreme bio u depresivnom stanju i više puta je najavljivao samoubistvo, čak i kad je spašen nakon prvog pokušaja.

Kobne večeri, on se sa odeljenja hirurgije iskrao i otišao na drugi sprat, na odeljenje urologije. Otvorio je prozor i skočio sa visine od oko deset metara. Na betonski trotoar pao je na glavu i zadobio teške povrede lobanje i prelom desne ruke.

Iako su lekari brzo reagovali i pokušali reanimaciju, Ilić je, usled teških povreda, ubrzo preminuo. On iza sebe nije ostavio oproštajno pismo, ali se pretpostavlja da je motiv samoubistva dugotrajna depresija i gubitak volje za životom.

Daljinac

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tipke

    31. oktobar 2017 | 15:36

    E prijatelju I ja Sam u depresiji vec godinama Al necu da dignem ruku na sebe dok Sam ziv I'ma nade boricu see do zadnjeg Dana

  • tetovirani hriscanin

    31. oktobar 2017 | 22:24

    Biblija ne dozvoljava samoubijstvo

  • Goran

    31. oktobar 2017 | 23:57

    I ja sam u depresiji u americi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA