Napadnut bivši predsednik opštine Despotovac, kamere sve zabeležile (VIDEO)

- U moj napad uključeno je više osoba, neko je tačno znao kad sam krenuo od kuće kako bi dojavio napadaču - kaže Dejan Nenadović

  • 2

Bivši predsednik opštine Despotovac Dejan Nenadović (SPS), koga je u četvrtak oko 7.30 sati pesnicom u vilicu udario maskirani napadač ispred Doma učenika srednjih škola „Srećno“ u Ćupriji, trenutno je na bolovanju. Napad su zabeležile kamere video nadzora ove ustanove, u kojoj on radi kao sociolog saradnik Novosti.

Još jedan slučaj jezivog vršnjačkog nasilja, ovog puta u Beogradu: Terali druga da im pipa penis, tukli ga i tražili novac, pa pretili da će ga ubiti

- Kao što sam i pretpostavio, u moj napad uključeno je više osoba. Na snimku se jasno vidi da čovek koji me je udario razgovara sa drugim čovekom koji prolazi baš kada sam ja naišao. To znači i da je neko javio kad sam krenuo od kuće, jer su đaci u četvrtak i danas na raspustu. Razmišljao sam da li da idem na posao ili ne, jer nema dece u domu, ali sam ipak rešio i stigao sa pola sata zakašnjenja - kaže Nenadović za.

Njega je, podsetimo, nepoznati čovek, sa maramom preko lica i kapuljačom na glavi, udario pesnicom u vilicu usled čega je zadobio nagnječenje. Nenadović se zateturao, ali se, srećom, uhvatio za automobil pa nije pao. Posle dve-tri sekunde došao je sebi i pozvao policiju.

Pre nekoliko godina, u vreme kada je Nenadović bio predsednik opštine Despotovac, na zgradi Turističko-sportske organizacije u Despotovcu osvanuo je preteći grafit "Udri Mepa zavrat". Mep je Nenadovićev dugogodišnji nadimak. Prema Nenadovićevim rečima, nije otkriveno ko je napisao preteći grafit.

Video pogledajte ovde:

Daljinac

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nnlice

    10. novembar 2017 | 13:07

    Treba ispitati ko stoji iza napada ali i odakle zrtvi auto od 10.000 i od cega ga je kupio ko je radio za platu 60-70.000

  • Mirko

    11. novembar 2017 | 12:39

    Ovo napad,smesno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA