Mladi Zrenjaninac "muvao" maloletnicu, pa se naljutio kada ga je otkačila. Onda joj se osvetio na brutalan način

Osumnjičeni Varga je pre nekoliko dana na Fejsbuku postavio popularnu pesmu "Kažeš ne",  a iznad napisao stihove

  • 2

Varga E. (19) i njegov maloletni drug silovali su Varginu maloletnu bivšu devojku L.B. (16) iz sela Mihajlovo kod Zrenjanina.

Žalba zatvorenika šokirala Srbiju: Nisam silovao babu, seks nije trajao dva minuta jer ja mogu i po sat vremena (FOTO)

Lepi dečko iz komšiluka silovao tri devojke: Osuđen je na robiju, a krvava pravda ga je čekala baš u ćeliji! (FOTO)

Maloletnica je prijavila silovanje koje se dogodilo u u nedelju, a oni su uhapšeni dan kasnije. Mladići su uhapšeni i saslušani posle čega je Vargi određen pritvor, a maloletnik je pušten kući zbog svojih godina.

- Mladići su uhapšeni i najverovatnije su objica učestvovali u silovanju. Uhapšeni Varga E. je bivši dečko maloletne L.B. , koja je navodno silovana, a uhapšen je još jedan mladić, koji je maloletan, zbog čega je brzo pušten - navodi izvor za Alo.

Osumnjičeni Varga je pre nekoliko dana na Fejsbuku postavio pesmu Saše Kovačevića "Kažeš ne",  a iznad je napisao stihove.

- Nije ti svejedno očigledno, a sa mnom probala bi, probala bi sve redom. Hajde sada zažmuri, meni se baš žuri da se malo igramo na kožnoj garnituri - napisao je iznad pesme.

Meštanima sela Mihajlovo mladići nisu poznati, ali su čuli za incident i šokirani su.

- Da li se to stvarno dogodilo ili mu se devojka sveti, to ne znamo. Ali svakako nas je sve šokirala ta priča, jer ovo je malo mesto i nije mala stvar kada čujete tako nešto. Uhapšene ne poznajem jer je reč o pripadnicima malđe generacije - ispričao je jedan od meštana banatskog sela.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloje Bubanja

    15. novembar 2017 | 09:04

    toga u centralnom banatu ima sve vise i vise iz dana u dan

  • renata

    15. novembar 2017 | 12:14

    Pad moralnih vrednosti gledanjem serija i rijalitija doprinosi da mnogi misle da mogu sve da rade nekaznjeno. Mladi nemaju duhovni kompas. Roditelji ih nicem pametnom ne uce, u skoli dominira bubanje nebitnih cinjenica, tolerise se nasilje po skolama, popovi u crkvama govore nerazumljivim jezikom i ne poucavaju narod Hristovom ucenju.Sve se svodi na formalizam i plitkost uma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA