Dečko je izašao iz auta, a Teodora je sela na njegovo mesto, da preparkira: Tada ju je izrešetalo 5 metaka, a ubica i dalje SLOBODNO ŠETA (FOTO)

Komšije su joj pomogle, pozvale Hitnu pomoć i policiju. Ona je potom prebačena u Urgentni centar gde je i preminula

  • 12

Novosađanka Teodora Kaćanski (30), pre tačno godinu dana je upucana u sačekuši u Novom Sadu. Lepa fitnes instruktorka je tom prilikom bila sa dečkom Nenadom Stevićem (39), za koga se pretpostavlja da je bio prava meta napada.

"Znam da anđeo si sada, boleće dok ti se ne pridružim": Osvanuo srceparajući mural posvećen ubijenoj Teodori Kaćanski (FOTO)

Teodora je preminula nekoliko dana posle napada, a njeno ubistvo ni posle godinu dana nije rešeno.

Zločin se dogodilo na parkingu u Somborskoj ulici kod broja 8, u večernjim satima, nakon što su se Teodora i Stević dovezli kolima.

Stević je parkirao crni džip ‚"rendž rover‘‘ preko puta zgrade u kojoj žive i izašao ostavivši upaljene žmigavce. Krenuo je prema zgradi, a Teodora je sa suvozačevog mesta prešla na vozačevo da preparkira automobil. Tada je iz žbunja izleteo napadač i iz „tetejca“ ispalio pet hitaca u devojku.

Ona je zadobila tri prostrelne rane. Jedan metak je prošao kroz vrat, drugi je završio u levoj butini, a treći u stomaku, zahvativši i oštetivši jetru i želudac, a izašao je na grudni koš. Inače, sve tri prostrelne rane zadobila je s leve u desnu stranu.

Komšije su joj pomogle, pozvale Hitnu pomoć i policiju. Ona je potom prebačena u Urgentni centar gde je i preminula.

Foto: Instagram/kacanska

Meta bio njen dečko

Prikupljeni operativni podaci pokazuju da se nalogodavac zločina krije među supraničkom "ekipom" njenog dečka, a kako se sumnja, ona se greškom našla na nišanu plaćenog ubice samo zbog zatamnjenih stakala na džipu "rendž rover", prenose Večernje novosti.

Ovo vozilo policija je detaljno pregledala, a forenzički tragovi pokazali su da je zločinac pucao u vrat žrtvi, verujući da ona nosi pancir. Napadač je bio uveren, međutim, da puca u Teodorinog dečka Nenada S., koji je bio prava meta.

Od prvog trenutka ranjavanje ove Novosađanke policija je istragu usmerila ka njenom dečku, jer su sva saznanja govorila da ona nije upletena u bilo kakave mutne radnje. Dodatnu sumnju unela je i činjenica, koju su obelodanili njeni prijatelji, da već nekoliko meseci Nenad S. nosi pancir.

U prvo vreme kolala je i verzija po kojoj je devojka napadnuta kao opomena njenom dečku Nenadu. On je slovio i kao neko ko je blizak takozvanom veterničkom klanu. Bio je i svedok na jednom od procesa Nenadu Opačiću još 2003. godine kada se klanu sudilo za otmicu Mladena Marića.

Foto: Instagram/kacanska

Policija je detaljno saslušala momka ubijene Teodore, koji je bio prava meta zločinca. On je dosta toga ispričao, ali inspektori veruju da nije rekao sve što zna, jer strahuje za život.

On je takođe u maju ove godine uhapšen s grupom prijatelja zbog sumnje da su pokušali da otmu Gorana Cvjetića (41) iz Budisave.

- Stević i njegova ekipa sami su vodili istragu o Teodorinom ubistvu. Došli su do nekih saznanja da Cvjetić ima veze sa zločinom, pa su odlučili da ga kidnapuju i nateraju ga da progovori. Međutim, uhapšeni su dok su u gepeku automobila vozili Cvjetića.

Dan nakon što je oslobođen, Cvjetić je uhapšen pod sumnjom da je pokušao da ubije Nebojšu Tubića Žapca, koji je nedavno uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u prebijanju nasmrt novosadskog preduzimača - kaže izvor Kurira.

Foto: Facebook/Teodora Kaćanski

Mural sa njenim likom

Nedavno se u novosadskom Novom naselju pojavio mural sa Teodorinim likom.

- Na srcu je bolna rana, znam, anđeo si sada, na boljem mestu si jer u nama živiš ti, ponekad u san svrati mi - jedna je od poruka ispisanih na muralu.

Foto: Facebook/NSU-Uživo sa novosadskih ulica

Porodica i prijatelji neutešni

Njena drugarica Jasmina je za Telegraf ispričala i da je Teodora nakon smrti svoje majke bila stub porodice.

– Poznajem celu Teodorinu familiju, ona je zaista bila anđeo, predivna i požrtvovana ćerka. Ona je do poslednjeg dana majčinog života brinula i činila svoju majku u teškim trenucima srećnom ženom, brigom i ljubavlju koju joj je poklanjala. Nakon majčine smrti nastavila je da bude anđeo za svoga oca, sestru i brata – kazala je potresena devojka.

Dodala je i da je Teodora živela za porodicu, ljubav svog života i prijatelje.

Foto: Facebook/Teodora Kaćanski

– Ona je bila stub svoje porodice i ne mogu vam opisati koliko žalim njenu porodicu. Bobicin odlazak sam doživela zaista tragično. Pretužno je koliko u našem društvu ima zlobnih i nesrećnih ljudi koji blate devojku koja mrava nije zgazila i sude na osnovu predrasuda.

– Samo bih volela da je ostave da počiva u miru na nekom boljem mestu sa svojom majkom – zaključila je Jasmina.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veselin pg.

    19. novembar 2017 | 10:39

    E jadna nevinasce, jeli bila svesna neudata , neiskusna devojka od 30g odakle je renz rover tome "decku" i da ima sve to rok trajanja!!

  • ljubica

    19. novembar 2017 | 10:57

    imam sina i unuku brinem uvek kada su napolju.moja unuka studira i radi tri puta nedeljno preko omladinske sama se izdrzava ja sam je do pre tri godine od moje male penzije .otac njen jedva zaradi za najosnovnije.ima momka koji isto studira sa njom .samo na posteni nacin obezbegjuju egzistenciju. moja unuka od plastike samo papuce ima.

  • Krsta.

    19. novembar 2017 | 10:31

    Crni džip. ...range rover. .za tu marku američkog Jeep. .tj džip. Nikad čuo. ....ili je džip ili range rover. A ovo.je ibila sačeka za njenog finog momka što vozi skupa kola ..terenca kojeg je malo teze kupiti kod nas i u tim.godinams ...ili možda greska? Bila greška ili.ne stradala je jedna ženska osoba kojoj je bio xazan luksuz a ne pitajući se sa ko je on ili odakle mu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA