Brat Milice Dabović između potvrde presude i ponovnog suđenja

Odluka će biti poznata u narednom periodu nakon što odluka bude napisana i obrazložena

  • 7

Apelacioni sud u Beogradu danas je razmatrao žalbe na prvostepenu presudu kojom je letos Milan Dabović, brat košarkašica Milice i Ane Dabović, osuđen na šest godina zatvora zbog učešća u trgovini drogom. Javnom delu sednice prisustvovao je i Dabović sa svoja dva branioca.

Dabović kukao na suđenju: Kriv sam jer sam mislio da imam prijatelja

Nakon većanja i glasanja Apelacioni sud će odlučiti da li će potvrditi prvostepenu presudu, a može i da je preimnači ili da je ukine i naloži ponavljanje suđenja.

Odluka će biti poznata u narednom periodu nakon što odluka bude napisana i obrazložena.

Dabović se nalazi u pritvoru od septembra 2016. godine, kada je uhapšen sa 2,4 kilograma kokaina u kolima na Brankovom mostu u Beogradu.

Viši sud u Beogradu koji mu je izrekao prvostepenu presudu zaključio da je kriv što je izvršio krivično delo proizvodnja i stavljanje u promet oponih droga, jer nije prihvatio njegovu odbranu, smatrajući da je neiskrena.

Tokom suđenja i u završnoj reči negirao je vezu sa opojnim drogama, navodeći da je "kriv što je mislio da ima prijatelja".

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    20. novembar 2017 | 18:55

    Za 24 grama u Kini bi ga streljali na Tajlandu dozivotna,Japan dozivotna,Arapske zemlje smrtna kazna,Turska 20 godina,Amerika 10 minimum, itd,itd...za 2,4 kg?!Nigde ne bi video dana godinama ili ne bi bio ziv li u Srbinznilendu ce ga verovatno apelaciono skinuti sa 6 na 4 gde ce uz dobro vladanje izaci ta 2,5 godina od kojih je pola vec odlezao i tako....

  • Казанџија

    20. novembar 2017 | 16:22

    Ако легне уплата ето га на слободи :))

  • Johan

    20. novembar 2017 | 16:53

    Produzite mu jos sest godina zato sto se zalio i pravda da je nevin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA