Povređeno levo rame, modrice po licu, posekotine na usnama: Detalji slučaja "mučenja" maloletnice u Beogradu

Devojka je u depresiji zbog gubitka dvoje dobrih prijatelja

  • 0

Srednjoškolka M. R. (17) koja je prijavom da je bila oteta, mučena pa puštena podigla policiju i javnost na noge, dan kasnije je promenila priču i rekla da je sve izmislila, jer se psihički ne oseća dobro, piše Alo.

"Žene su me otele, tukle, šišale i davile u kofi!" Maloletnica tvrdila da je preživela horor usred Beograda, a onda se saznala strašna istina!

Ipak, šta je istina utvrdiće dalja istraga, kao i okolnosti pod kojim je zadobila više povreda zbog kojih se nalazi u bolnici. Majka srednjoškolke je u sredu uveče prijavila nestanak ćerke, obrazlažući da joj se ne javlja na telefon i da je nema u školi. Posle 9 sati potrage roditelji i ćerka pojavili su se u bolnici i tada je počela drama.

- Na telu devojke bile su vidljive modrice, a kosa joj je bila nepravilno isečena. Na pitanje lekara šta joj se dogodilo, počela je da objašnjava da je ona žrtva otmice, psihičke i fizičke torture. Potom je rekla da su je otele njoj nepoznate četiri žene, tako što su je omamile pa strpale u automobil. Odvezle su je do napuštenog objekta gde su je maltretirale, tukle, ošišale i na kraju joj potapale glavu u vodu. Te žene su joj navodno pretile da će, ukoliko nekome kaže šta se dogodilo, "ona i njena porodica loše proći" - kaže izvor iz istrage.

Foto-Ilustracija: Telegraf

- Lekari su zbog njenih izjava pozvali policiju koja je saslušala devojku i njene roditelje - objašnjava izvor upoznat sa slučajem.

Dok su jedni policajci uzimali izjave od roditelja i srednjoškolke, drugi su krenuli u potragu za otmičarkama.

- Prvi znak da nešto ne štima u priči maloletnice je pronalazak njenog mobilnog telefona u kući na punjaču. Inspektori su ponovo popričali sa srednjoškolkom i ona je počela da se lomi. Potom je u sekundi promenila priču i inspektorima priznala da je sve izmislila, jer se nalazi u teškoj depresiji zbog gubitka dvoje dobrih prijatelja usled teške bolesti. Rekla im je da je ranac bacila u neki kontejner, pa su ga policajci pronašli na Zvezdari - kaže izvor upućen u istragu.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Ona je primljena u bolnicu sa povredom levog ramena, modricama po licu, pocepanim usnama. Na prijemu su joj uzeti krv i urin na analizu. Roditelji za nju kažu da je primerno dete, koje ima normalno i kulturno društvo i da nikada nije pravila probleme.

Prema rečima bake devojčice, u sredu uveče, kada se unuka vratila, samo je plakala, bila je mokra, ošišana i s modricama.

- Ne znam šta se dogodilo. Nadam se da će biti sve u redu - rekla je baka.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA