Ispovest pretučenog kontrolora posle izlaska iz bolnice: Nisam ni slutio šta će se desiti, udario me pesnicom jer sam mu tražio kartu (VIDEO)

- Taj dečko mi nije ni u jednom trenutku zapretio, niti je pokazivao znake agresije - priseća se napadnuti kontrolor

  • 94

Kontrolor Busplusa Adamović, koji je danas brutalno udaren na izlasku iz autobusa broj 18, posle zbrinjavanja na VMA pušten je na kućno lečenje, a kako je ispričao, njega je mlađi putnik snažno udario pesnicom, zbog čega je pao i počeo da krvari.

Ono što ga je posebno zbunilo je činjenica da putnik bez karte ni u jednom trenutku nije delovao da je spreman za fizički obračun. Naprotiv, bio je smiren, a tek na izlasku iznenada je pesnicom udario kontrolora.

Putnik pretukao kontrolora Busplusa na stajalištu

- Tražio sam mu kartu i rekao je da nema. Ponudio sam mu da plati posebnu kartu koja košta 2.000 dinara, nije želeo da je kupi. Kada sam mu zatražio dokumenta za prekršajni nalog, odbio je da mi ih da i rekao sam mu da izađe sa nama na sledećoj stanici. Taj dečko mi nije ni u jednom trenutku zapretio, niti je pokazivao znake agresije - priseća se Adamović.

Foto: Telegraf

Prema njegovoj proceni, u pitanju je student.

- Bio sam zatečen. Na trenutak nisam znao šta se dogodilo. Odmah su pritrčale kolege da mi pomognu, a putnici su bili zgroženi. Ja sam sa njim prethodno sasvim normalnim tonom razgovarao, a na kraju, pošto nije imao kartu i nije želeo da da dokumenta, zamolio sam ga da izađe napolje - priča Adamović.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PFK

    13. decembar 2017 | 17:26

    Nasilje treba osuditi ali kakvo pravo imate vi iz gsp da trazite nekom licnu kartu i dali znate da niko od gradjana Srbije nije duzan da vam istu da na uvid shvatite to.

  • Nebojsa

    13. decembar 2017 | 17:16

    Ali nemate pravo kao kontrolori da trazite dokument A da je vezbao vidi se, jak kao konj.

  • Fil

    13. decembar 2017 | 17:41

    Ne verujem kontroloru..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA