≫ 

Funkcioner Partizana unajmio huligane da preuzme Jug, rat navijačkih grupa, strane službe ruše državu: Današnja štampa o pozadini divljanja na derbiju

Šta naslovne strane dnevnih novina donose o derbiju

  • 43

Žestoka tuča između dve frakcije Grobara, od kojih je jedna bila pojačana i hrvatskim huliganima, što je kasnije otkriveno, završila je brutalnim scenama na atletskoj stazi, gde je desetina huligana završilo krvavih glava, sprženi bakljama, bosi i goli.

U medijima se spekuliše o raznim teorijama: rat navijačkih grupa unutar Juga, funkcioner Parizana je hteo da preuzme Jug, a strane strane službe su htele da sruše državu. Slučaj derbi Crvena zvezda - Partizan zauzima najznačajniji deo na naslovnim stranama dnevne štampe.

DA ČOVEK NE POVERUJE! Lisica najavila krvavi derbi! Pogodila je ishod meča, ali je predosetila i haos na tribinama (VIDEO)

Srpski telegraf: NADROGIRANI HRVATI HTELI DA PREUZMU JUG 

Foto: Srpski Telegraf

Srpski telegraf danas piše o haosu koji su u Humskoj kreirali huligani iz Splita. Naime, iza krvavog huliganskog obračuna na 156. večitom derbiju između Partizana i Crvene zvezde stoje drogirani Hrvati, koji su započeli masovnu tuču na južnoj tribini. Kako saznaje ovaj list, Partizanov jug pokušao je da preuzme Splićanin Ante Firić (26), koji je u Beograd sa još petoricom Hrvata došao dan ranije na poziv navijačkih grupa "Jang bojs" i "Vandal bojs".

Alo: PLATILI USTAŠE DA ZAPALE STADION I SRUŠE VUČIĆA

Foto: Alo!

Alo tvrdi da su plaćenici iz Hrvatske organizovano krenuli na 156. derbi kako bi zapalili stadion, izazvali rat navijača i napravili haos u zemlji. Grupu Hrvata zaduženih za izazivanje sukoba platili su ljudi iz Beograda, a među njima je čak i jedan visoki funkcioner FK Partizan.

Informer: HRVATI IZAZVALI RAT NA DERBIJU 

Foto: Informer

Kako Informer piše, krvavu tuču na južnoj tribini izazvala je grupa hrvatskih huligana iz Splita, i to po direktnim instrukcijama stranih služni. Njihov cilj bio je prelivanje sukoba na ulice i izazivanje nereda u Beogradu.

Večernje novosti: STRANCI PREKO JUŽNE TRIBINE HTELI HAOS NA ULICAMA 

Foto: Večernje Novosti

Večernje novosti saznaju da je u režiji nemilih scena na Partizanovom stadionu bile  uključene strane službe, iako su reflektor javnosti usmerava na priču o sukobu zavađenih frakcija među pristalicama crno-belih.

Blic: HRVATI DOBILI 10.000 EVRA DA POMOGNU PUČ NA JUGU 

Foto: Blic

Prema saznanjima Blica, Hrvati su dobili deset hiljada evra da dođu u Beograd i krenu u okršaj. Navnodno je novac potekao od jednog takozvanog žestokog momka beogradskog podzemlja.

Politika: KRVAVA BORBA ZA PREVLAST NA PARTIZANOVOJ JUŽNOJ TRIBINI

Politika navodi da je razlog za haos na stadionu bila bitka za prevlast između dve navijačke grupe Partizana oko toga ko će "komandovati" tribinom. U masovnoj tuči huligani su pokazali neverovatnu brutalnost.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nn

    15. decembar 2017 | 06:30

    Ista priča kao i sa albanskim dronom šta li uopšte rade obavještajci i policija.Da su Izraelci kao Srbi ne bi imali ni kilometar od države.

  • Vinko

    15. decembar 2017 | 07:44

    Ako je to tačno ,onda tog funkcionera treba protjerat iz sporta i zatvor ! Jel treba da neko ubija našu djecu na stadionu !

  • Shone

    15. decembar 2017 | 06:39

    Sve dok se država ozbiljnije ne pozabavi ovim problemom, stadioni će nam biti kao ratna zona. Evo jednog jednostavnog rešenja: "Kartu ne mozeš da kupiš bez lične karte, svako ko ima bilo koju krivicnu prijavu, ne moze na stadion". Ovako na stadionima imamo dronove, narkotike itd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA