Udarao me pištoljem po glavi, tukao me dok nisam izgubio svest: Ispovest prebijenog inspektora iz bolesničke postelje (FOTO)

Sve se odigralo ispred porodične kuće Milana Trtice. Tu su ga napadači vrebali, u mraku

  • 19

Bivši inspektor Milan Trtica (58), koji je brutalno pretučen 12. novembra u Kumodraškoj ulici, na današnjem saslušanju u Drugom osnovnom tužilaštvu potvrdio je da je napad na njega izvršio Dejan Popović Tigar, sa još dva nepoznata lica. Trtica je ovo potvrdio i za Telegraf.rs, revoltiran navodima pojedinih beogradskih medija koji su njegovu izjavu preneli pogrešno.

Teško pretučen bivši policajac u Beogradu nakon gostovanja u "Parovima": Pričao o tajnama Zemunskog i Voždovačkog klana

Kao bomba jutros odjeknula je vest da je Trtica na saslušanju negirao da ga je napao Tigar, kao i da nije prepoznao napadača.

- Nije tačno da sam to rekao u Tužilaštvu. Mislim da je i to pokušaj da se utiče na istragu - rekao nam je Trtica, koji je potom opisao kako se sve odigralo.

- Veče nakon gostovanja u emisiji "Upoznajte Parove" na televiziji Hepi, ispred porodične kuće me je sačekao Dejan Popović Tigar, sa još dva nepoznata lica i upitao me:"Koga ti nazivaš frizerom?". Nisam stigao ni da mu odgovorim, više puta me udario pištoljem po glavi, nakon čega sam pao. Tada su mu se pridružila i druga dvojica i tukli su me dok nisam ostao bez svesti - ispričao je Trtica.

Nekadašnji inspektor je nakon tog napada bio sedam dana u komi, a sada je pušten na kućno lečenje.

Trtica se nakon kome oporavlja kod kuće/ Foto: Momčilo Trtica

- Polako se oporavljam, konačno sve kreće nabolje - kaže Trtica.

Kako nam je otkrio, Dejan Popović je uhapšen zahvaljujući upravo njegovom svedočenju.

Inače, Dejan Popović (47) Tigar, kontroverzni je biznismen koga zovu još i srpski Dan Bilzerian. Poznat je po raskalašnom životu i veoma je aktivan na društvenim mrežama gde svakodnevno pokazuje svoje bogatstvo: od novčanica, nakita, satova, preko automobila i nekretnina, do zgodnih devojaka (starleta).

Vlasnik je mnogih automobila, stanova, lokala, firmi i fabrika ovde, ali i širom sveta - od Beograda do Hong Konga. Između ostalog, vlasnik je posrnule kladionice "Lavovi", koja je devedesetih bila u vlasništvu Juse Bulića (poznatog srpskog kriminalca, člana klana Ljubomira Magaša).

Foto: Instagram/dejan_popovic_tigar

Sredinom oktobra ove godine fotografisao se sa fudbalskom legendom crveno-belih, Draganom Džajićem, a pojedini mediji počeli su da nagađaju da bi on, s obzirom na bogatstvo koje ima, mogao da bude u kombinaciji kupovine Zvezde.

Tokom 2014. godine u akciji MUP-a zaplenjeni su mu poker-aparati u svim kladionicama čiji je vlasnik zbog nelegalnog organizovanja igara na sreću. Za njim je raspisana poternica zbog sumnje da je organizovao nelegalno klađenje.

Daljinac

(J. S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA