Utakmica od koje mnogi strepe i ne znaju šta da očekuju: Policija u pripravnosti pred meč Partizan - MZT

Ako primećujete u linku, ova vest je sada u hronici umesto u kategoriji sport. Razlog, vrlo jednostavan

  • 12

Samo nekoliko dana posle nereda na 156. Večitom derbiju, košarkaši Partizana u hali "Aleksandar Nikolić" večeras u 19 sati igraju meč 12. kola ABA lige protiv MZT-a. Na ovom meču prvi put na proveri biće novi trener crno-belih, Nenad Čanak, ali i Grobari. MUP strahuje od novih nereda, pa su izdali saopštenje u kom se navodi da će učesnici meča biti snimani i fotografisati.

Poruka srpske doktorke je najveće poniženje za huligane s derbija: Zapitajte se koliko bi bolesne dece dalo SVE za vaše zdravlje koje trošite iz besa

Susret sa Makedoncima je definitivno utakmica od koje svi strahuju. Posle svega viđenog u Humskoj 1, mnogo je nepoželjnih na tribini i isto toliko onih koji bi se tamo večeras mogli pojaviti.

Hrvatske huligane sigurno nećemo sresti jer im je Viši sud u Beogradu odredio pritvor od 30 dana. Tu su, međutim, sve frakcije navijača Partizana, a neke od njih bile su umešane u veliku tuču koja se dogodila. Da li zbog zauzimanja tribine, ili prodaje igrača, ili nečeg trećeg. Tek, ništa od toga nisu dobili, pa bi to mogli pokušati večera.

Pored učesnika večerašnje utakmice u hali "Aleksandar Nikolić", snimaće se i fotografisati učesnici tri javna skupa koji se danas i 18. decembra održavaju u Beogradu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    16. decembar 2017 | 11:28

    Znackatrazi povade znacke sa kolegama i resen problem. Bice to velika pobeda, ubapred cestitam!

  • ZVEZDA

    16. decembar 2017 | 11:14

    Namestilo se novom treneru da igra prvu utakmicu sa MZT-om, pa kad pobedi bice bravo ko da je osvojio prvenstvo kosmosa!

  • Djole

    16. decembar 2017 | 09:47

    Ma ko ide na basket? Niko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA