Cela Srbija je na nogama, svi traže Lazara (26): Postoje dve strane priče šta se desilo pre nestanka mladića iz Negotina

Nije problematičan momak, uvek je bio smiren i kulturan

  • 7

Lazar Maksimović (26) iz Negotina nestao je pre šest dana posle jedne proslave u Smederevu i od tada mu se gubi svaki trag. Kako Telegraf.rs saznaje, postoje dve strane priče šta se desilo pre nestanka nesrećnog mladića.

Lazara Maksimovića (26) nema već 6 dana: Poslednji put je viđen na jednom parkingu u Smederevu, a onda je misteriozno nestao

Nesretni mladić poslednji put je viđen pre šest dana na parkingu hotela "Hamburg" u Smederevu, na novogodišnjoj žurcii svoje firme, i posle ga više niko nije video.

- Znali smo se samo iz viđenja. Čula sam da se odselio u Smederevo i da se tamo super snašao. Svi u Negotinu ga traže, ceo grad je na nogama, a postoje dve teorije o njegovom nestanku. Ljudi svašta pričaju, jedni kažu da se posvađao sa devojkom, a drugi tvrde da se na parkingu svađao sa nekim baš to veče kada mu se gubi svaki trag - rekao je izvor Telegrafa koji je želeo da ostane anoniman.

Naime, prema rečima našeg izvora, Lazar nije bio problematičan mladić.

- U mom prisustvu je uvek bio smiren i kulturan. Normalno se ponašao i pričao, nije bio problematičan. Svi smo se iznenadili kada smo videli da ga nema. Nadam se da ćemo ga što pre pronaći - dodaje naš izvor.

Foto: Facebook/Sladjana Grujic

Policija je raspisala potragu za njim, ali za sada nema nikakvih tragova koji bi rešili ovu misteriju.

Kako je malo više popio, kolege su ponudile Lazaru da ga povezu do grada, ali ih je on odbio. Nije pristao ni da mu pozovu taksi. Oni su otišli, a on je ostao na parkingu hotela "Hamburg" i tada je viđen poslednji put - navode u policiji.

Nestanak je, međutim, prijavljen tek u ponedeljak, pošto Maksimović nije došao na posao.

Kolege su videle da ga nema i pokušali su da ga kontaktiraju telefonom, ali se nije javljao. Potom su se zaputili do stana u kome je nestali mladić živeo privatno, sam. Zvonili su i lupali. Kako nije otvarao, razvalili su vrata i videli da ga nema ni kući. Otišli su u policiju i prijavili nestanak - kažu u policiji.

Nestali mladić je iz Negotina, odakle su i njegovi roditelji. U Smederevu je živeo zbog posla, a na adresi u samom centru grada, gde je prijavljen, nema nikoga. Njegova prva komšinica kaže da nije ni znala da je Lazar nestao.

Čula sam za to tek sinoć. Iskreno, nisam ga ni poznavala, čak mu ni ime nisam znala. Viđala sam ga povremeno, kad bismo se sreli na stepeništu, javili bismo se jedno drugom i to je to. Moj utisak je da je vaspitan i fin, ali ništa drugo ne znam o njemu - rekla je komšinica.

Za sada nema indicija da je reč o problematičnom mladiću i ne postoji ništa što bi moglo da ukaže na razlog njegovog nestanka.

Parking na kom je viđen poslednji put nalazi se oko šest kilometara van grada i okružen je njivama i kanalima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    21. decembar 2017 | 23:14

    Nesto se tu desavalo,sto rece neko ispitajte sve koji su bili sa njim,pa posle od pocetka u potragu,zna se kako to ide i odakle pocinje,..

  • suzana

    21. decembar 2017 | 23:12

    Bar bi se nekom javio za 7 dana..

  • Lucy

    21. decembar 2017 | 22:11

    Ispitajte malo bolje te drugare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA